In MÓDA, OUTFITY

Moje Top Plavky Tohto Leta

Celé plavky som mala naposledy na plaveckom výcviku v piatej triede na základke. Boli čierno-biele a keď sa namočili, na tej bielej strane mi presvitala bradavka. Z toho som mala ako predpubertálne dieťa samozrejme traumu a tak to moja mama vyriešila tým, že mi cez to našila nášivku s nejakým anglickým nápisom, ktorému sme nerozumeli.

Po viac ako dvoch dekádach som sa rozhodla vzdať hold tomuto jednodielnemu kúpaciemu odevu, a to hneď z niekoľkých dôvodov:

Dvojdielne plavky ma prestali baviť. Lepšie sa v nich opaľuje, ale prídu mi neskutočne nudné.

“Monokini” sú oveľa viac chic a keď si k nim dám sukňu “do áčka” a klobúk, tak si pripadám ako hlavná postava vo filme z päťdesiatych rokov.

No a posledná vec – skryjú brucho. Nakoľko som sa tento rok úplne “opustila” a vynechala akýkoľvek pohyb celé tri mesiace, najviac si to odniesla práve táto časť môjho tela. Nebolo to síce katastrofálne (preto mi to ani nejak extra “netrhlao žily”), ale pre niekoho, kto mal dlhé roky (takmer) sixpack je to celkom nekomfortná záležitosť.

Dnes vlastním týchto plážových kúskov niekoľko: biele, modré, strakaté… Niektoré presvitajú, čo mi s vekom prestalo vadiť a jedny s plameniakom sú na boku dokonca tak úzko vykrojené, že pri prvom kroku mi vyskočí prsník.
Nevadí, hlavne že mám vtáka tohto leta na hrudi! 😀

Toto bol posledný západ našej dovolenky, ale určite nie posledný post z nej. Snáď sa mi ich podarí všetky spracovať kým začne jeseň!

Aká bola tá vaša a aký typ plaviek preferujete vy?

Love,

 

OUTFIT: plavky – Zara, pánska košeľa – Ben Sherman, kolbúk – F&F, okuliare – Thierry Lasry, taška – Diesel, tenisky – Novesta

PHOTO by JOZEF KROVINA

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Effortless dress

Posted on august 6, 2015

Predošlý príspevokŠpeciálne Narodeniny
Ďalší príspevokHolé Ramená

No Comments

Leave a Reply