In FASHION, OUTFITS

Fishnet Series – BLACK IS BACK

“Má krivé nohy!” – pošepkala staršia pani Adamovi do ucha, keď sme na Primaciálnom námesti fotili tento outfit. Ona to vlastne veľmi nepošepkala, pretože som to počula, haha. Adam chytil samozrejme záchvat smiechu a dosť dlho nám trvalo preklopiť sa znova do pracovného módu.

Áno, moje nohy. Každá z nás máme niečo, čo budeme celý život na svojom tele riešiť, a u mňa sú to práve nohy. Musím sa priznať, po dvoch mesiacoch intenzívneho športovania vyzerajú o dosť lepšie! No to je na iný článok.

Poďme ale k outfitu!

Tretí – a posledný diel o tom, ako nosiť sieťované pančušky je venovaný outfitu na večer. Do divadla, na rande, exkluzívny event alebo s kamoškami na posh drink. Svojou jednoduchosťou a zároveň rafinovanosťou vie vykryť všetky tieto udalosti a hneď vám poviem prečo:

ŠATY:

Keď som zostavovala tento outfit tak som vedela, že musí byť čierny, aby ste si aj vy – klasičky, prišli tu na mojom blogu na svoje. Vravíte si – veď ona nenosí čiernu! To je síce pravda, ale existujú výnimky, Tými sú kúsky, ktoré svojim strihom a rafinovanosťou natoľko zaujmú, že nepotrebujú byť v žiadnej inej farbe, než v tejto. (Inak čierna ani biela nie sú oficiálne považované za farby, to ste vedeli?). Nádherný strih, otvorený chrbát, decentné, no zároveň extrémne sexy – s farebným detailom na podšivke rukáva. Pre tento typ šiat som išla na istotku do BCBGMAXAZRIA. Keď hľadám jednoduchý, no zaujímavý strih na večer konfekcie prémiovej kvality, mierim vždy tam.

PANČUŠKY:

A teraz sa dostávame k (na mňa) nezvyčajnej dĺžke šiat. Takto krátke šaty som nemala na sebe niekoľko rokov a začinam pochybovať, či je táto dĺžka pre mňa ešte vhodná…tu však nastupujú sieťované pančušky. No nie hociaké! “Fishnety” s takýmto špeciálnym vzorom ozvláštnia tento jednoduchý outfit a vďaka nepravidlenosti očiek zamaskujú práve tie nedostatky na nohách, ktoré chcete zakryť. Odpútajú vás od pocitu, ze sukňa je prikrátka, a zároveň ucelia outfit (aj keď ak máte pocit, že je sukňa naozaj prikrátka a necítite sa v nej dobre, vymeňte ju za dlhšiu). Výhodou je, že tieto pančuchy viete nosiť aj celé leto – lebo vo fishnetoch vám nikdy nebude teplo! A konkrétne v týchto budete naozaj za dámu. Ak si len predsa nie ste istá tým odhaleným vrchom, stači na to hodiť sačko, alebo jemný šál.
Alebo jednoducho konzervatívnejšie šaty. Kľudne i o chĺpok dlhšie. Easy.

Minule som videla na MIKLOSKO show pani okolo 50-ky, ktorá mala práve (klasické) sieťované pančušky, taktiež kratšiu sukňu, elegantný vrch a červené lodičky a pôsobila ako najväčšia dáma. Všetko je to o postoji, o tom na čo sa cítime. Nebojte sa experimentovať, no nerobte nič nasilu. Ak sa necítite na krátku sukňu – kľudne zvoľte dĺžku midi … no fishnetov sa nevzávajte. Sú tak krásne, decentne sexy 🙂

Love,


OUTFIT: dress – BCBGMAXAZRIA, stockings – BEPON (www.bepon.sk), bag – FURLA, sunnies – FENDI, shoes – GIANVITTO ROSSI
PHOTO by ADAM SUCHANEK

In collaboration with Bepon <3

 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Bloom!

Posted on April 18, 2018

So What Is Going On In My LIfe?

Posted on July 25, 2019

A Bit Of Vintage, A Bit Of Dreams

Posted on January 16, 2018

Previous PostMIKLOSKO SS18 - BACKSTAGE
Next PostOne Day Trench Coat Season & My New Favourite Retro Sneakers

1 Comment

  1. Simona Šmigurová
    5 years ago

    Ahoj Jana,
    nechcem ti tu dávať vtieravé komplimenty, ale nemyslím si, že máš krivé nohy. Aspoň na fotkách to naozaj nie je vidieť 🙂 ! Outfit je presne podľa môjho vkusu, milujem čiernu a zo všetkých (ne)farieb mi je najbližšia, pretože vo mne evokuje eleganciu. Ale všetky tvoje outfity majú niečo do seba! 🙂
    Pekný deň ti prajem!
    Simona

    Reply

Leave a Reply