In MÓDA, OUTFITY

Sieťované Pančušky – BLACK IS BACK

“Má krivé nohy!” – pošepkala staršia pani Adamovi do ucha, keď sme na Primaciálnom námesti fotili tento outfit. Ona to vlastne veľmi nepošepkala, pretože som to počula, haha. Adam chytil samozrejme záchvat smiechu a dosť dlho nám trvalo preklopiť sa znova do pracovného módu.

Áno, moje nohy. Každá z nás máme niečo, čo budeme celý život na svojom tele riešiť, a u mňa sú to práve nohy. Musím sa priznať, po dvoch mesiacoch intenzívneho športovania vyzerajú o dosť lepšie! No to je na iný článok.

Poďme ale k outfitu!

Tretí – a posledný diel o tom, ako nosiť sieťované pančušky je venovaný outfitu na večer. Do divadla, na rande, exkluzívny event alebo s kamoškami na posh drink. Svojou jednoduchosťou a zároveň rafinovanosťou vie vykryť všetky tieto udalosti a hneď vám poviem prečo:

ŠATY:

Keď som zostavovala tento outfit tak som vedela, že musí byť čierny, aby ste si aj vy – klasičky, prišli tu na mojom blogu na svoje. Vravíte si – veď ona nenosí čiernu! To je síce pravda, ale existujú výnimky, Tými sú kúsky, ktoré svojim strihom a rafinovanosťou natoľko zaujmú, že nepotrebujú byť v žiadnej inej farbe, než v tejto. (Inak čierna ani biela nie sú oficiálne považované za farby, to ste vedeli?). Nádherný strih, otvorený chrbát, decentné, no zároveň extrémne sexy – s farebným detailom na podšivke rukáva. Pre tento typ šiat som išla na istotku do BCBGMAXAZRIA. Keď hľadám jednoduchý, no zaujímavý strih na večer konfekcie prémiovej kvality, mierim vždy tam.

PANČUŠKY:

A teraz sa dostávame k (na mňa) nezvyčajnej dĺžke šiat. Takto krátke šaty som nemala na sebe niekoľko rokov a začinam pochybovať, či je táto dĺžka pre mňa ešte vhodná…tu však nastupujú sieťované pančušky. No nie hociaké! “Fishnety” s takýmto špeciálnym vzorom ozvláštnia tento jednoduchý outfit a vďaka nepravidlenosti očiek zamaskujú práve tie nedostatky na nohách, ktoré chcete zakryť. Odpútajú vás od pocitu, ze sukňa je prikrátka, a zároveň ucelia outfit (aj keď ak máte pocit, že je sukňa naozaj prikrátka a necítite sa v nej dobre, vymeňte ju za dlhšiu). Výhodou je, že tieto pančuchy viete nosiť aj celé leto – lebo vo fishnetoch vám nikdy nebude teplo! A konkrétne v týchto budete naozaj za dámu. Ak si len predsa nie ste istá tým odhaleným vrchom, stači na to hodiť sačko, alebo jemný šál.
Alebo jednoducho konzervatívnejšie šaty. Kľudne i o chĺpok dlhšie. Easy.

Minule som videla na MIKLOSKO show pani okolo 50-ky, ktorá mala práve (klasické) sieťované pančušky, taktiež kratšiu sukňu, elegantný vrch a červené lodičky a pôsobila ako najväčšia dáma. Všetko je to o postoji, o tom na čo sa cítime. Nebojte sa experimentovať, no nerobte nič nasilu. Ak sa necítite na krátku sukňu – kľudne zvoľte dĺžku midi … no fishnetov sa nevzávajte. Sú tak krásne, decentne sexy 🙂

Love,


OUTFIT: šaty – BCBGMAXAZRIA, pančušky – BEPON (www.bepon.sk), kabelka – FURLA, okuliare – FENDI, topánky – GIANVITTO ROSSI
PHOTO by ADAM SUCHANEK

V spolupráci s Bepon <3

 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Toto je celá Santorini Collection!

Posted on november 18, 2020

Do Plaviek!

Posted on august 19, 2018

fall day out

Posted on november 15, 2014

Predošlý príspevokMIKLOSKO SS18 - BACKSTAGE
Ďalší príspevokTrenčkot Na Jeden Deň & Nové Retro Tenisky

No Comments

Leave a Reply