In MÓDA, OUTFITY

Fashion LIVE! 2016 – OUTFIT – Deň II.

fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-8

Deň čislo dva na Fashion LIVE! priniesol aj diametrálne odlišný outfit od toho prvého. Už je to dosť dávno, čo som mala na hlave moje populárne číro, tak som sa mu rozhodla vzdať hold. Šla som do “rock meets casual” looku a úplnou náhodou som znova zvolila kombináciu domácej tvorby, vintage a highstreet.

Deň predtým som poprvýkrát zavítala do obchodu Nosene, kde som natrafila na túto bombovú vestu. Pochádza z ich kolekcie “Renewals”, čiže staré vintage veci prerobené ich dizanérkou. Šupla som ju na H&M košeľu a pod koženú bundu zo Zary, ktorá je hneď ako sa ochladí mojou najlepšou kamkou.

Dlho som hladala pohodlné nohavice teplákoidného vzhľadu ale z kvalitnej látky, nositeľnej bežne cez deň napríklad ku košeli. Ůplnou náhodou som na ne natrafila v Pietro Filipi, kde som samozrejme išla po niečo úplne iné Bodku za všetkým dali ako inak tenisky Novesta, tentokrát z kolekcie Marathon. Ak ste na Fashion LIVE! po celé tri dni, tak ono to vlastne aj maratón je 🙂

K tomuto outfitu by sa mi totálne hodila kabelka Chanel, ale na to musím ešte nejaký ten deň blogovať 😀

Čo hovoríte na môj nový účes?

Pekný deň!

Jana

fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-5 fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-7 fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-2 fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-10 fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-1fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-11 fashion-live-2016-janatini-jana-tomas-outfit-3

 

jacket / bunda – Zara
vest / vesta – Nosene
shirt / košeľa – H&M
pants / nohavice – Pietro Filipi
sneakers / tenisky – Novesta Marathon 
bag / kabelka – Coach

Photo by Jozef Krovina

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Fashion Live! ~ my snapshots

Posted on november 3, 2013

Butterfly Effect

Posted on august 24, 2015

Predošlý príspevokFashion LIVE! 2016 - Deň I.
Ďalší príspevokFashion LIVE! - Deň 2 & 3

1 Comment

  1. Petra
    6 rokov ago

    Dobry den Janka

    privitala by som zopar tipov ako zladit pracovny outfit s kozenou bundou. Ja som si zadovazila v jeseni farbu burgundy a nejako nemam napad co dalej.. najviac mam dilemu nad topankami a kabelkou samozrejme..

    tesim sa Vase dalsie inspiracie, diky moc

    Reply

Leave a Reply