In MÓDA

n i i n – Handmade Šperky Z Hong Kongu, Ktoré Chcete Mať!

niin-style-hong-kong-janatini-2

Po potulkách ulicami Hong Kongu počas mojej 24-hodinovej zastávky tohto nikdy nespiaceho mesta (viac o tom TU) som narazila na obchodík s názvom niin. Je to malý butik s krásnym útulným interiérom a ešte krajšími šperkami. Už na prvý pohľad ma upútali svojou jedinečnosťou a orgininalitou (a patrične som si ich hneď aj zo desať poskúšala 😀 )
Šperky n i i n sú vyrábané výsadne z prírodných materiálov – vzácnych a liečivých kameňov, prírodnej živice a rôznych typov mušlí. Sú to v podstate kúsky prírody pretransformované do inšpiratívnych a nositeľných pokladov.


niin-style-hong-kong-janatini-7 niin-style-hong-kong-janatini-13 niin-style-hong-kong-janatini-3 niin-style-hong-kong-janatini-6 niin-style-hong-kong-janatini-12 niin-style-hong-kong-janatini-1
niin-style-hong-kong-janatini-14

Všetko je ručne robené s láskou a precíznosťou. Napríklad kabelka, ktorá pozostáva hneď z niekoľkých materiálov sa vyrába 2 týždne a celá je vyrobená z prírodných a recyklovaných materiálov. Drevo na ňu použité sú zvyšky z fabriky na výrobu luxusného nábytku a mušle sú dokonca sú zozbierané z reštaurácií! I nábytok v obchode je vyrobený z recyklovaného dreva.niin-style-hong-kong-janatini-8 niin-style-hong-kong-janatini-10

Vždy si rada prinesiem originálne šperky z ciest, špeciálne také, ktoré dbajú na prírodu a sú súčasťou udržateľnej módy. Vždy je lepšie trochu zainvestovať do kvalitných, nadčasových a dlhotrvácnych kúskov a nemusí to byť nevyhnutne zlato.

So zakladateľkou značky n i i n – Jeanine Hsu

niin-style-hong-kong-janatini-11

Všetky šperky N i i n nájdete na ich webe www.niinstyle.com – majú poštovné zdarma do celého sveta! Love, Jana xx

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

24 Hodín v Hong Kongu

Posted on jún 29, 2016

the smart clutch

Posted on marec 11, 2012

Predošlý príspevokMAGENTA ONE by MIKLOSKO
Ďalší príspevokModrá Boho Tunika

No Comments

Leave a Reply