In MÓDA

MAGENTA ONE by MIKLOSKO

magenta-1-by-miklosko-9

Pred pár dňami som bola pozvaná na veľmi exkluzívne podujatie, ktoré sa na Slovensku (bohužiaľ) len tak nevidí!
Jeden z našich top dizajnérov Fero Mikloško tu predstavil svoju extraordinárnu kolekciu
MAGENTA ONE by MIKLOSKO
v rámci slávnostného uvedenia ponuky spoločnosti Telekom pre firmy pod rovnomenným názvom Magenta 1. Návrhár sa inšpiroval najmodernejšími technológiami v oblasti komunikácie a neprehliadnuteľnou farbou magenta.

Mali sme možnosť nahliadnuť do procesu tvorby samotnej kolekcie prostredníctvom netradičného videa, ktoré sme si pozreli v okuliaroch Samsung Gear VR a tak isto vyskúšať smartfón Samsung Galaxy S7 (na ktorý sme sa s Betkou samozrejme niekoľkokrát vyfotili 😀 )

Kolekcia, ktorá by sa mohla volať aj “pink & bling” je neobyčajná, fresh, dychberúca a hlavne – nositeľná. Prevažná časť nesie strihové prvky predchádzajúcej Mikloškovej kolekcie Jar-Leto 2016, ale jeho obľúbenú čipku vystriedali flitrové aplikácie a športové logá.

magenta-1-by-miklosko-19 magenta-1-by-miklosko-10 magenta-1-by-miklosko-3 magenta-1-by-miklosko-13 magenta-1-by-miklosko-2 magenta-1-by-miklosko-16 magenta-1-by-miklosko-1 magenta-1-by-miklosko-18 magenta-1-by-miklosko-20 magenta-1-by-miklosko-14 magenta-1-by-miklosko-21 magenta-1-by-miklosko-12 magenta-1-by-miklosko-8 magenta-1-by-miklosko-6 magenta-1-by-miklosko-5 magenta-1-by-miklosko-4 magenta-1-by-miklosko-7

Časť z tejto kolekcie – tričká, kabelky, funky odznaky a prívesky – si môzete zakúpiť práve TU ! Celý výťažok z predaja prívseku “SRDCE” venuje spoločnosť Telekom neziskovej organizácii Dobrý Anjel <3

magenta-one-by-miklosko-janatini-janatomas-alzbeta-ferencova

Foto – Michael Durczok

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

Predošlý príspevok24 Hodín v Hong Kongu
Ďalší príspevokn i i n - Handmade Šperky Z Hong Kongu, Ktoré Chcete Mať!

No Comments

Leave a Reply