In MÓDA, INŠPIRÁCIE

The ALL WHITE trend in every day life

all-white-trend-summer-2015-janatini-40

One of the hot trends this season is „all white“. What does it mean? It means wearing white head to toe, BUT without looking like you ran out of a hospital, ha. As we know, white is not really a color, it is considered to be just an absence of all the colors. Regardless white is perfect for Summer, as it repels the heat and looks fab on tanned skin.
This is how the designers put it together:


Jeden z najhorúcejšich trendov tejto sezóny je kombinovanie bielych kúskov v jednom outfite. Čo to presne znamená? Znamená to obliecť sa do bielej od hlavy po päty, ALE bez toho, aby ste vyzerali ako po úteku z nemocnice 😀 Ako vieme, biela nie je vlastne považovaná za farbu, je to len absencia všetkých farieb. Je ale dokonalou voľbou na leto, nakoľko odpudzuje teplo a vyzerá skvelo na opálenej pokožke.
Takto ju nakombinovali dizajnéri:

all-white-trend-summer-2015-janatini-41

And this is how you wear it in every day life. They key to pull this off is mixing textures and different fabrics. Silk and cotton, sheer and lace, a light knit perhaps. If you don’t want to go completely white, don’t be scared to add a pop of color with accessories. Voila!


A takto to viete aplikovať do každodenného života. Základom je kombinovať rózne látky, štruktúry a vzory bielej. Hodváb s bavlnou, krajku s úpletom. Ak nechcete byť 100% biela, stačí zvoliť farebný akcent v podobe doplnku. Voila!

Photos by harpersbazaar.com, style.com, pinterest.com

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

MARNI for H&M

Posted on február 21, 2012

TRENDY SS15 ~ THAT 1970’S SHOW

Posted on marec 29, 2015

trends FW13/14 ~ 50 Odtieňov Zelenej

Posted on november 7, 2013

Predošlý príspevokIs the era of statement necklaces over?
Ďalší príspevokHOT SUMMER DAYS

No Comments

Leave a Reply