In MÓDA, OUTFITY

ZOOT fashion contest

zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-9

Čo si obliecť k tričku s grepom?
To isté sa asi pýtali v e-shope ZOOT a preto oslovili 5 slovenských a českých blogeriek, aby ho dostajlovali na jarný outfit podľa svojich predstáv. Na výber sme mali buď grep alebo milkshake a k nemu sme si mali vybrať ďaľšie 3 kúsky zo ZOOT a celé to nejako zladiť. Keďže milujem farby (špeciálne v lete), tak som siahla po tých farebnejšich kúskoch a šťavnaté tričko doplnila o farebnú kabelku, vtáčikové náušnice vo farbe môjho rúžu a stretchovú jeansovú bundu. Zvýšok outfitu – šortky, sandále a okuliare – pochádzajú z mojej skrine. Prečo sa to ale vlastne volá súťaž?
Na blogu víťasky minulého kola môžete hlasovať (TU), ktorá z nás to podľa vás zvládla najlepšie. Výhrou pre vás môže byť práve toto juicy tričko. Perfektné na leto!


What to wear with a T-shirt with a grapefruit on it?
The same question probably had the team at ZOOT, the biggest Czech/Slovak e-shop, so they asked 5 bloggers to style it up with 3 other pieces from their website and create the ultimate Spring-Summer outfit. Since I looove colors (especially in Summer) of course I went for a colorful bag, blue jean jacket and red earrings in a shape of birds. The rest of the outfit is mine. But why is it called a contest?
You can vote for the best outfit on THIS BLOG (winner of the last challenge), write your choice (Me! :D) in the comments, leave your email and can win this juicy T-shirt! Isn’t it cool for Summer?

zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-3zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-4zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-1zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-5zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-7zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-8zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-11

Jacket / bunda – Pepe Jeans
T-shirt / tričko – ZOOT Original
bag / kabelka – ALDO
earrings / náužnice  – Lady Muck Macpie
shorts / šortky – Zara
shoes / topánky – ALDO

Photo by www.adamsuchanek.com

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

RAIN AND TRAIN

Posted on marec 30, 2015

Moje Top Plavky Tohto Leta

Posted on august 27, 2017

Predošlý príspevokUrban Market
Ďalší príspevokHIGH HEELS RUN

1 Comment

  1. D.
    9 rokov ago

    Toto je super outfit! 😀 🙂 Konečne niekto dáva dôraz aj na farby, lebo čo si všímam na väčšine blogov frčí čierna a farba len ako doladenie alebo len sa to tvári, že to je farba…:D 😀 A práve na tvojo blogu je to také hravé, farbené, originálne a to sa mi páči. 🙂 Mám rada farby. 🙂 Tú kabelku zo ZOOT som tiež chcela ale už ju tam nemajú, viem, že mali ale dlho som váhala, nuž…:( Škoda ale nevadí, krásnych kabeliek je ešte dosť, som kabelková. 😀 Tak nech sa ti darí v blogovaní a kreáciach, rada si vždy prezriem tvoje outfity. 🙂

    Reply

Leave a Reply