In FASHION

New York Collection by Janatini

New York nie je len mesto. Je to pocit.
New York ti plní sny, ak si to dovolíš ty sám.

Moja druhá kolekcia by Janatini je inšpirovaná práve týmto mestom a je pre mňa veľmi špeciálna, a to hneď z niekoľkých dôvodov.
Kampaň na túto kolekciu so mnou nafotila moja najlepšia kamarátka a dnes už úspešná speváčka a tanečnica Zea, s ktorou sme best friends od roku 2011.
Hoci každá z nás žije v inom meste a nevidíme sa denne, vieme, že sa na seba môžeme vždy spoľahnúť.
Sme tu jedna pre druhú a podporujeme sa vo svojich snoch.

Jedným z jej veľkých snov bolo tancovať na Brodwayi a práve v New York jej ten sen splnil, keď sa tam v 18-tich vybrala.
U mňa to bolo naopak. Nešla som do New Yorku za snom, sen prišiel za mnou. Tam mi to docvaklo. Môj vlastný lifestyle brand.

Kolekcia New York je skromnejšia ako Santorini, no o to viac special. Sú v nej dva nové elementy – obe moje srdcovky.

PLETKA x JANATINI

Už na jar som vedela, že v kolekcii FW2020 musí byť vlnený pulóver. Keďže rok 2020 sa niesol v znamení vzájomnej podpory a súdržnosti, rozhodla som sa spojiť sily s inou slovenskou značkou a spolu sme vytvorili náš spoločný signature produkt.
Pletka je výrobca handmade pletenín a mám od nej skvelú štrikovanú bomberu. Pre mňa je veľmi typický pulóver do véčka, a tak sme vytvorili tento cozy, chunky knit pulover so spoločným rukopisom.
Je extrémne pohodlný a chic, preto vznikol hneď v 2 farbách – béžovej a hnedej. Hnedá sa beznádejne za dva dni vypredala a bohužiaľ už nebude, no béžový sa dá stále predobjednať (TU). Už o pár dní pribudne aj nová farba DREAMY BLUE – ktorá krásne dopĺňa celú kolekciu.
(Kúpite TU)

LOUNGEWEAR by Janatini
Kolekcia loungewear vznikla v mojej hlave už v apríli počas prvej karantény. Nerada nosím doma tepláky, a keďže sme počas lokdownu nenosili nič iné, žiadala sa mi zmena. Ušila som si chic loungewear set, ktorý sa dá nosiť nielen doma, ale i von, samozrejme nie v chladných mesiacoch 🙂
Extrémne pohodlný materiál a široký pás zaručí, že vás nikde nič netlačí a pás si môžete prispôsobiť podľa seba – či už ako high waist, low waist, alebo ním zakryjete hoci aj tehotné bruško 🙂
Cardigan je zase variabilný v tom, že sa dá nosiť buď otvorený, alebo uviazaný na uzol, a keďže sa každý kus predáva zvlášť, môžete vrch a spodok medzi sebou farebne ľubovoľne kombinovať.
Cardigan si viete navyše obliecť aj k jeansom či nohaviciam, nie je to len kúsok “na doma”.
Ja v celom sete trávim takmer každý deň a už teraz sa teším na jeho jarnú verziu!

(kúpite TU)

WINTER CROP PANTS
Crop pants z letnej kolekcie mali extrémne veľký úspech, tak som sa rozhodla spraviť ich zimnú verziu. Materiál je pevnejší, hrubší a menej krčivý, no stále sú “cropped”, čiže skrátené. Majú vysoký pás na gumu pre maximálne pohodlie, vrecká a hodia sa rovnako k teniskám ako aj k “Martensom”. Je to môj obľúbený zimný kúsok, pretože vďaka svojej tmavomodrej farbe sa hodí ku všetkému.

(kúpite TU)

NEW YORK PRINT SET

Čo by to bola kolekcia bez fotografií z New Yorku? Ak sledujete môj instagram viete, že stena mojej obývačky je celá pokrytá printami. Tie som teraz vymenila za svoje vlastné fotografie najúžasnejšieho mesta, ktoré sa mi podarilo nafotiť počas dvoch návštev NYC. Brooklyn Bridge, dom seriálových Priateľov, Empire State Building, Central Park… Všetky must see spoty sú tam a nesú miliardu spomienok.
Najcoolovejšie mesto sveta môžete mať aj vy doma – vďaka 120 ks kvalitných printov, ktoré si nalepíte gumou, alebo obojstrannou páskou na stenu.

(kúpite v predpredaji  TU)

New York kolekcia nie je úplná, covid nám niektoré plány prekazil. Pár vecí do nej ešte pred uvedením SS2021 pribudne, ktovie!

Nechajte sa prekvapiť 🙂

Celú ju nájdete na mojom eshope – www.shopjanatini.com

Love,

 


 

Photo – PETER FROLO

Edit & Creative Direction – JANA TOMAS

Hair & Make Up – VERONIKA VARGOVA

Location – PRADIAREN 1900 / YIT Slovakia

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Novesta X Modrotlac

Posted on December 4, 2016

Made In Slovakia #1 – DONNA ROSI

Posted on February 22, 2015

Previous PostSkvelé a Netypické Darčeky Pre Mužov z Celej Rodiny
Next PostWool Coat - the Best Choice for Winter in the City + OUTFITS

No Comments

Leave a Reply