In MÓDA, OUTFITY

S Čipkou Von!

Kedysi panoval názor, že spodná bielizeň patrí vyslovene pod šaty. Nesmelo vykúkať ani len ramienko, a ak náhodou presvitala čipka, susedky sa prežehnávali. Postupne sa z tohto pravidla upúšťalo a prelom nastal, keď si Carrie v seriáli Sex v meste úmyselne obliekla čiernu podprsenku pod biele tričko. Jej bielizeň bolo vidieť čoraz viac a párkrát vybehla dokonca len v podprde pod sakom i bez neho – ďaleko predtým, než sa to vôbec stalo trendom.

S príchodom braletiek sa vnímanie spodnej bielizne zmenilo úplne a tieto čipkované skvosty začali budiť pozornosť. Niektoré kúsky sú tak krásne, že ich škoda schovávať! Odhalená čipkovaná bielizeň prestala byť vnímaná ako vulgárna a stala sa súčasťou outfitov – tak ako v tomto mojom dnešnom.

Nie je ju síce nejako extrémne vidno, no aj ten kúsok povie veľa. Jednoduchý outfit tak premení na rafinovanú záležitosť a posunie ho do trochu inej roviny nehovoriac o tom, ako sa cítime v takejto čipkovanej zostavičke! Intimissimi – odkiaľ mám všetku svoju spodnú bielizeň – každú sezónu prekvapí a ja si nikdy neviem vybrať. Konkrétne túto som odkukala od Karolíny Chomistekovej, ktorá ju mala na Intimissimi evente vo Verone, na ktorom sme boli v septembri.

 

Ale poďme k outfitu.

Zvonové nohavice sú mojou láskou už pár rokov a aj keď sa im mnohé z vás stále stránia, ja ich milujem! Jasné, že nesedia úplne každému, ale podľa mňa je to najženskejší typ nohavíc, a ak si ich oblečiete po zem s opätkami, budete mať nekonečné nohy. Mám niekoľko dobre sadnúcich džínsov, no čierne mi doteraz chýbali. Tieto sú z novej kolekcie Pietro Filipi a sú extrémne elastické. Už dlho obľubujem túto značku, no teraz ešte viac, keďže som u nich veľkosť 34! Haha.

Ak má nejaká košeľa v mojej skrini prvé miesto, je to táto od Marcela Holubca. Videli ste ju na mne už x – krát, nakoľko ju mám v skrini už dva roky. Ostala mi po fotení editoriálu v Číne, kde sa jemne poškodila a musela som si ju kúpiť…Čo bol, ako teraz vidím, osud – je to jeden z mojich najnositeľnejších kúskov.

Nohavice a košeľa. Aké jednoduché, však? Niekedy netreba veci zbytočne prekombinovať. Tá správna čipka a správny doplnok v podobe trendy belt bagu spraví niekedy oveľa viac!

Love,


OUTFIT: košeľa – Marcel Holubec, bralette – INTIMISSIMI,  nohavice – PIETRO FILIPI, sako – ZARA, topánky – ZARA, belt bag – VIVIEN BABICOVA, okuliare – THIERRY LASRY, hodinky – Rebecca Minkoff (www.watch4u.com), náhrdelník – SKAGEN (www.watch4u.com)    

PHOTO by ADAM SUCHANEK

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

night out in antwerp

Posted on február 27, 2013

HOT SUMMER DAYS

Posted on júl 1, 2015

Predošlý príspevokFashion LIVE! 2018 - OUTFIT
Ďalší príspevokHappy New Year

No Comments

Leave a Reply