In MÓDA, OUTFITY

Happy New Year

Silvestrovský večer trávim už tradične doma na gauči. Nie, že by som nemala kam ísť, alebo čo robiť… No keď máte za sebou dekádu žúriek v najlepších kluboch ázijských metropol, zrazu vám je po tých rokoch ten gauč vzácnejší. To však neznamená, že nechcem urobiť pamätný záver tohto roka! Niečo, na čo keď sa o pár mesiacov pozriem, tak si poviem aha – tento rok sa skončil presne tak ako som chcela! A tak vznikol tento New Years Eve shoot.

Nápad na toto fotenie vznikol vlastne úplnou náhodou. Pôvodne malo ísť o fotenie jedného outfitu k článku o plesovej móde od Ferka Mikloška, no šaty, v ktorých som chcela fotiť, má momentálne niektorá z našich Miss na svetovom finále v Thajsku. Vybrali sme preto iný styling, ktorý bol skôr gipsy disco než black tie, a tak som sa rozhodla obehnúť pár ďalších dizajnérov a nafotiť story rovno dve. Zdá sa mi totiž, že sa našej lokálnej tvorbe dostáva málo uznania, a ak patríte medzi tých, ktorí nechcú stretnúť na párty babenku v rovnakých šatách masovej konfekcie, tak táto inšpirácia je práve pre vás.

Tieto šaty si už síce na tohtoročný Silvester asi neoblečiete, no nie je to predsa posledný Nový rok a veru ani posledná párty tohto milénia!

K takejto story patrí samozrejme aj fancy lokácia. S tými, ako vieme, je v Bratislave pekelný problém, no a dosť som sa s tým trápila. Bez dobrej lokácie by Adam (a vlastne ani ja) do toho nešiel, a keď som už bola v koncoch, tak som úplnou náhodou skončila jeden večer po koncerte v Michalska coctail room. Nádherné priestory komorného “tajného” baru na poschodí Urban Bistra mi hneď padli do oka a napokon sa mi to podarilo vybaviť! Okrem krásneho interiéru tam majú neskutočne šikovný staff a (podľa môjho skromného, ale myslím že aj tak trochu odborného) názoru najlepšie cocktails v meste.

Čo teda s outfitom? Na Silvestra, pokiaľ ideme na párty, si podľa mňa môžeme dovoliť byť tak trochu “over the top”, čo by som voľne preložila ako “jemne odpáliť dekel” 😀 V praxi to znamená flitre, veľa bling bling, rafinované strihy, šialené vzory a farby. Netreba sa báť, veď oslavujeme koniec starého a príchod nového roka!

Veď kedy, keď nie teraz?

PINK GLAM
Tieto rafinované šaty z plisovaného hodvábu  sú z dieľne Michaely Ľuptákovej, a keď som si ich skúšala, tak mi úprimne takmer vyrazili dych (a to nielen preto, že som ich ledva zapla, ha) Sú síce priesvitné, no je pod nimi zamatové body a sú sexy a elegantné zároveň. Opasok sa dá variovať za jemnejší, ak vám tento mega zlatý práve nesadol, a dokonca sa dá pod neho dať dlhá sukňa a je z nich róba na ples. No proste WOW!


Šaty – MICHAELA LUPTAKOVA, Kabelka – PINKO, Topánky – ALDO, Diamantové náušnice – ALO DIAMONDS

GIPSY QUEEN by MIKLOSKO
Tento crazy gipsy look z Ferkovej poslednej kolekcie je tak nezlučiteľné combo, až to vyzerá fantasticky. “Toto musí byť tvoje, ty to budeš vedieť nosiť!” Samozrejme, že mal pravdu, flitre a funky print ja môžem anytime. Milujem dvojdielne outfity, lebo každý kúsok sa dá obliecť na milión príležitostí a dá sa nosiť vo dne i v noci.


Hodvábna blúzka & Nohavice – MIKLOSKO FASHION DESIGN, Spodné prádlo – INTIMISSIMI, Topánky – TOPANKOVO

RED HOT BLING

Ultimátne fancy šaty sú absolútnu hitovicou tejto párty sezóny. No uznajte – existuje niečo vhodnejšie na New Years eve party, ako flitrované šaty? Tie rukávy vymyslela Michaela Ľuptáková fantasticky a tá dĺžka tak akurát (aj keď po dvoch promile neviem neviem, haha!) K nim už ani šperky netreba – žiaria samy o sebe, no ja som k nim predsa zvolila Swarowski prsteň 🙂


Šaty – MICHAELA LUPTAKOVA, Topánky – ALDO, Prsteň – SWAROWSKI (Moloko)

Nech už Silvester oslavujete akokoľvek nezáleží na tom kde ste, ale s kým ste. Či už v teplákoch, v bling šatách alebo v plavkách, bodku za starým rokom treba spraviť s tými správnymi ľuďmi a vykročiť do nového tou správnou nohou (a dobrým drinkom!)

Prajem vám krásny Nový rok priatelia, vidíme sa v 2019!

Love,


PHOTO by ADAM SUCHANEK
(edit by me)
Makeup & Hair – MARTINA KRUPCIKOVA
Styling by me
Styling assistant – RUDKO STASTNY
Location – MICHALSKA COCKTAIL ROOM (www.cocktailroom.sk)

Art Direction & Production – JANA TOMAS

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Kúsok Vintage A Kúsok Sna

Posted on január 16, 2018

Krásna Taormina

Posted on august 12, 2017

miklosko fashion design show

Posted on september 10, 2012

Predošlý príspevokS Čipkou Von!
Ďalší príspevokDress For Ples!

No Comments

Leave a Reply