In MÓDA, OUTFITY

Fashion LIVE! 2018 – OUTFIT

FASHION LIVE! – Módna udalosť, na ktorú sa človek ako ja teší celý rok. Je to náš jediný naozajstný fashion week a prehliadka toho najlepšieho, čo slovenská módna scéna (plus pár okolitých krajín) ponúka. Vždy tam rada strávim všetky tri dni – no o tom bude zvlášť článok. Teraz sa venujme len môjmu outfitu!

Neviem, čo sa tento rok stalo, ale ani počas jediného dňa tu nebol street style fotograf. S outfitmi sa vždy snažím vyhrať, alebo si aspoň obliecť nejaký statement piece. Snažím sa to koncipovať tak, aby to dobre vyzeralo, a zároveň, aby som v tom zvládla stáť a behať s foťákom celých šesť hodín.
Tento rok tam však nebol nikto, kto by “letmo” zachytil mojich 15 sekúnd street style slávy (za čo dávam neviem komu palec dole), a tak sa mi aspoň na posledný deň podarilo ukecať
Martina Tomečka (fotografa, ktorého som spoznala len pár dní predtým, a ktorý fotil aj pre VOGUE CZSK), aby mi cvakol môj Fashion LIVE! look no.3.

Môj outfit tretieho dňa sa niesol v duchu Česko – Slovenska, konkrétne 90s kombinácie z najnovšej kolekcie Pietro Filipi SILVERLINE by Ivana Mentlová. Na love tejto kolekcie som si dala tú námahu prísť do obchodu presne o 10tej ráno v deň, keď prišla do obchodu, aby sa mi ušla moja veľkosť… No aj tak ju nemali! Poslali mi ju však z Čiech, a tak som si túto vestu s nohavicami a “rifľovkou” (ako by povedali východniari) mohla užiť posledný deň slovenského fashion weeku. To, aký dopad mal holý chrbát na moje zdravie na druhý deň je už iná story.. Haha.

Prvýkrát som však nabrala odvahu a nafotila fotky za tmy – s bleskom. Bol to Martinov nápad, a aj keď som sa najprv bála ako ich zapasujem do feedu, po Halloweenskej story tam sadnú dokonale. Veď sa mrknite sami na môj instagram.
Článok z prehliadok je v procese. Nepokryjem všetky, lebo samu ma všetky nezaujali… Ale vypichnem moje TOP.

Prajem vám krásny fashionable weekend!

Love,


OUTFIT: vest & trousers – PIETRO FILIPI (SILVERLINE by Ivana Mentlova), bag – PINKO, shoes – Zara, jacket – Bershka

PHOTO by MARTIN TOMEČKO

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Vienna time

Posted on november 30, 2014

fashion LIVE! ~ snapshots

Posted on október 26, 2014

in the streets of new york

Posted on september 16, 2012

Predošlý príspevokPolnočné Slnko - Halloween Fashion Story
Ďalší príspevokS Čipkou Von!

No Comments

Leave a Reply