In MÓDA, OUTFITY

Toto je celá Santorini Collection!

Dnes je deň, kedy sme mali fotiť novú kolekciu, ale osud to zariadil inak. Fotografku Gavulku zmohla angína, fotiť budeme až začiatkom decembra, ale to nevadí. Verím, že si na ňu počkáte, rovnako ako ste si počkali na letnú, do septembra 🙂

Na jar tohto roku som sa rozhodla preklopiť j na lifestyle brand. V lete sa to stalo skutočnočnosťou, čo ste sa mohli dočitať v tomto článku. Nikdy som však celú Santorini collection na blogu nepredstavila. Teraz, pár dní pred spustením novej kolekcie, je ten najvyšśí čas!

Idea značky sa zrodila počas karantény a rovnako aj prvá kolekcia. Je inšpirovaná cestovaním, nakoľko práve to mi dáva nové podnety na kreatívu. Santorini je pre mňa stelesnenie vizuálneho raja a absolútnej pohody a štastia. Farby, neskutočné výhľady, more, jedlo… Toto všetko sú veci, ktoré ma lákajú späť každý rok a ktorými žijem ešte niekoľko mesiacov po návrate.

Kolekcia sa skladá zo 7 kusov oblečenia, topánok a doplnkov do bytu. Všetky vzišli z mojich vlastných potrieb a všetky sú niečo, čo som nosila denne a s láskou celé leto (hlavne predtým, kým kolekcia nešla von, aby som dobre otestovala strih aj materiál!. Sú vyrobené z extrémne kvalitných materiálov dovezených z Talianska, šité na Slovensku, navrhnuté s dôrazom na pohodlie. Pretože komfort je priorita.

OVERAL “JANATINI”

Nadčasový, pohodlný a chic – to je janatini jumpsuit z extrémne príjemného materiálu.
S týmto jednoduchým, pohodlným, štýlovým a flowy overalom máte pocit, že Vás ovieva teplý morský vánok. Je ako pohladenie na koži, ktoré nechcete, aby prestalo. Bol to prvý kúsok v mojej koelkcii, ktorý som vedela, že tam musím mať. Dá sa nosiť na pláž, do mesta, s opaskom na stretko, ale kludne aj večer k opätkom. Je navrhnutý tak, aby ste pod neho vedeli nosiť podprsenku, či bikini top. Je to nadčasový kúsok, ktorý viete nosiť každé leto, biely ako domčeky na domčeky na ostrove.

(„Janatini“ jumpsuit kúpite na TOMTO LINKU )

NOHAVICE “CROP PANTS”

Najpredávanejší artikel kolekcie sú práve tieto “Crop pants”. Sú chic náhradou teplákov, ktoré ja veľmi neobľubujem. Pre maximálny comfort majú široký strih, gumu v páse a samozrejme praktické vrecká. Sú navrhnuté vo farbe, ktorá ladí s celým zvyškom kolekcie a pravdepodobne i s veľa vecami vo vašej skrini. Sú vyrobené s rovnakého materiálu ako overal – čiže WOW efekt je pri oblečení zaručený 🙂
Nosila som ich v lete na pláž k bikinám, ale i k saku do práce. Sú proste univerzálne a chic.

(Nohavice „Crop Pants“ kúpite na TOMTO LINKU )

ŠATY “SANDY”

Pohodlné a praktické šaty na každý deň, ktoré nebudete chcieť dať dole. Mojim cieľom bolo navrhnúť šaty na každodenné príležitosti, nositeľné od rána do večera. Oversized strih zaručuje maximálne pohodlie, no ak si želáte šaty v páse utiahnuť, možete tak urobiť s opaskon a to rovno v 2 farbách. Na bokoch je pozdĺžna diera, cez ktorú prevlečiete opasok, a tým zaviažete na viacero spôsobov – spredu, zozadu, okolo celého pása, alebo opasok vôbec nemusíte použiť. Aj tu má výstrih hlboké véčko, aby opticky predĺžil postavu, no len do tej úrovne, aby ste pod to vedeli dať podprsenku.

(Šaty „Sandy“ kúpite na TOMTO LINKU  )

PINK TOP “OIA”

Ružová sa na Santorini, ktoré inšpirovalo moju prvú kolekciu, objavuje ojedinele. Rovnako vďaka tejto farbe top ešte viac vynikne medzi ostatnými, neutrálnymi kúskami. Je to jediný kúsok s nádychom elegancie a to vďaka zloženiu materiálu. Má jemne lesklý finish a vďaka véčkovému výstrihu krásne predĺži všetky typy postavy. Je to celoročný a každoročný kúsok, ktorý si viete obliecť naozaj všade.

(Ružový top „Oia“ kúpite na TOMTO LINKU )

KOŠEĽA “AEGEAN”

Prvá asociácia pri pohĺade na túto látku bolo Egejské more, ktoré v identickej farbe obklopuje ostrov. Strih košele je inšpirovaný mojim detsvom – široký rovný strih s vreckami na prsiah bola moja častá uniforma. Je ušitá zo 100% ľa nu a dá sa nosiť na viacero spôsobov. Rozopnutá, zapnutá, či uviazaná v páse. Skvelo pasuje k nohaviciam, či overalu a dá sa nosiť i na tričko “janatini”, ktoré uvidíte nižšie.

(Košeľu „Aegean“ kúpite na TOMTO LINKU )

 

TANK TOP A TRICKO “JANATINI

Moju dlhoročnú predstavu o ilustrácii, ktorá by vystihovala “Janatini – my fashion cocktail” dokonale vystihla a stelesnila talentovaná Janka Illustrator. Jej ilustrácia je tak jedinečná a na mieru šitá, že prvé “janatini” printové tričko muselo patriť práve jej dielu.
Nájdete ju na dvoch artikloch – tank top a tričko, obe v oversized verzii. Oba modely sú vyrobené z certifikovanej 100% organickej bavlny GOTS, tlačené na Slovensku. Tielko aj tričko majú limitovavaný počet, čiže po vypredaní už nebudú!
Tričko je unisex a je vyrobené do veľkosti L, vśetci moji kamaráti už jedn kus vlastnia 🙂

(„JANATINI“ Tank Top kúpite TU a tričko na TOMTO LINKU )

SANDÁLE “SANTORINI”

Nápad zahrnúť tieto handmade sandále do kolekcie prišiel až na samotnom ostrove pri fotení kolekcie. Kúpila som si ich pred dvoma rokmi a od vtedy ich mala na nohe vždy, keď to počasie dovoľovalo. Dokonale sa hodia ku všetkému v kolekcii a veru som ich ku všetkému celé leto nosila. Sú vyrobené v rodinnej fabrike na ostrove z kvalitnej kože, ktorá má dlhú životnosť. Trvá pár dní, kým vám topánka na nohu”sadne”, nakoľko koža pracuje a prispôsobí sa vašej nohe. Až sa to udeje vám garantujem že ich nedáte dole! Svoje prvé mám 2 roky a stále fičia.
Na eshope nájdeté zlaté, tie sa vypredali za pár dní. Rovnaký model je aj v natural farbe, ktorá časom zmení farbu do koňakovej a iný strih bielych sandálov, ktoré vyzerajú skvelo s opálenou pokožkou.

(Všetky „SANTORINI“ sandále nájdete na TOMTO LINKU

 

Kolekcia obsahuje ete doplnky do bytu, ale tým sa budem venovať v ďaľšom článku. I keď vyšla von v až auguste, nosila som ju už pár mesiacov predtým. Bolo neskutočne ťažké nebyť schopná podeliť sa o radosť  znosenia, zároveň som mala možnosť “vychytať muchy pred spustením predaja. Nová kolekcia je už vyrobená a tešim sa na ňu rovnako, ako na túto. Uhádnete, ktorou lokáciou bude inšpirovaná? 🙂

Love,

 


Photo by Gavulka

WWW.SHOPJANATINI.COM

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Do Plaviek!

Posted on august 19, 2018

Krásna Taormina

Posted on august 12, 2017

Predošlý príspevokMoje Obľúbené Letné Outfity
Ďalší príspevokNesmrteľný Trenchcoat a Jeho 3 Verzie v Mojom Šatníku

No Comments

Leave a Reply