In FASHION, OUTFITS

Bloom!

Kde nafotíte jar v zime, ak nežijete v južnom Španielsku?

Moja predstava módnej story do časopisu Bory Mánia (ak neviete, čo je to za časopis, dozviete sa TU) bola jednoznačná: Kvety. Veľa kvetov. Farby. Krásny interiér (lebo v plus 3 stupňoch toto vonku asi nenájdem), nádherné jarné outfity, rovnako farebné a inšpiratívne ako tie krásne kvety. Ale kde také niečo nájsť?

Ateliér Papaver. Je to naša jediná šanca – povedal Adam.

Skúsila som, a vyšlo to! Kvetinárstvo na rohu Blumentálskej a Wilsonovej je ten najkrajší obchod s kvetmi, v akom som kedy bola. A keďže druhá miestnosť ich predajne slúži ako kvetinová škola, tak priestoru na fotenie bolo habadej. Dievčatá nás zásobili kvetmi vo farbách na želanie: každý outfit mal tie svoje ako keby sme sa dohodli. Môj sen o jari sa splnil teda skôr. Yeah!

Outfity do módnej story som vyberala veľmi intuitívne a pritom to vyzeralo, že som ich ladila podľa interiéru. Každý kúsok pochádza z Bory Mall – to bol nakoniec point celého kontentu magazínu.

Prenádherné šaty sú z obchodu Silvian Heach, ktorý som dovtedy veľmi nepoznala. Detailne prepracovaná čipka doslova kričí letom a kardigán tej istej značky dokonale dotvára “romantično” celkového looku. Šaty sú trošku ťažšie, čo sa pri kvalitných materiáloch stáva, a sú vhodné na mnohé príležitosti. Ja by som si ich pokojne obliekla len tak do mesta k mojim Miu Miu balerínam, ale sú skvelé napríklad aj na svadby a oslavy. Tým, že sú biele, žiadajú si farebné akcenty, ale veľa netreba.

Tieto dni je už teplučko, čiže netreba sa báť takýchto “vyletnených” kombinácií! Odložte čiernu a osviežte sa farbičkami, rozžiari vás to!

Love,


OUTFIT: dress & cardingan – Silvian Heach, bag – Michael Kors (CUBE shop), scarf – Lindex, shoes – H&M, sunglasses – Dolce & Gabbana (MANIA)
PHOTO by ADAM SUCHANEK for Bory Mania
Big thanks to Atelier Papaver for the perfect location <3
In collaboration with Bory Mall 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

So What Is Going On In My LIfe?

Posted on July 25, 2019

My First Teddy Coat

Posted on December 27, 2019

Fishnet Series – CITY GIRL

Posted on April 25, 2018

Previous PostMy Dream Came True And So Can Yours!
Next PostFishnet Series - CITY GIRL

No Comments

Leave a Reply