In COLLABORATIONS, LIFESTYLE, PRESS, PROJECTS

My Dream Came True And So Can Yours!

Splnil sa mi sen

Možno si hovoríte, aké by som mohla mať sny… Veď cestujem, mám prácu, ktorú milujem a oblečenie od výmyslu sveta, ako vy vravíte stále upravené vlasy a dokonalý makeup (čo si myslí väčšina žien, ale nie je to vždy tak!). Ale každý z nás by mal mať ciele, kam sa chce ešte posunúť, inak by aj módny svet prestal mať svoje pozlátko a bol pre nás skôr takou fancy zlatou klietkou.

Pre mňa bolo vždy dream jobom pracovať s módou a krásnymi vecami – čo sa mi splnilo ešte v teenage veku – ok, odfajknuté, splnené.
Potom som chcela prácu s týmito krásnymi a materiálnymi vecami nejako spojiť s pomáhaním ľudom… A začala som ich obliekať a radiť im, ako zmeniť šatník a zmeniť tak (možno) aj svoj život.
Done.

Potom som mala na zozname, aby som bola sama sebe paňou a organizovala si čas a náplň práce bez toho, aby nado mnou stál niekto s pomyselným bičom a hnal ma (ako zdutú kozu – lebo zduť sa viem aj bez niekoho 😊 ) Ok, aj toto z wish listu vypadáva, pretože mám blog, moju lásku, moje dieťa, moje všetko.

Ale niečo sa mi donedávna nesplnilo a už som ani nerátala, že sa to niekedy udeje..

Práca v magazíne bola vždy mojim snom, ale po mojej prvej (a poslednej) skúsenosti v časáku s pánskou módou ma akosi prešla chuť. Pánska móda je na Slovensku pomerne obmedzená a v časopise mnohé diktujú ďalší nadriadení…

Online je môj svet a nemienim sa vrátiť späť.

Až doteraz. Na chvíľu.

S nákupným centrom Bory Mall pracujem už štvrtý rok a každú jar organizujeme akciu “Nákupy so stylistom”. Tento rok však k tomu pribudol nový projekt, ktorý celý zverili mne do rúk (teda jeho módne strany). Jedná sa o ich prvý minimagazín, ktorý bude vychádzať 2x za rok, a ja som sa stala šéfredaktorkou prvého čísla!

Bože upokoj sa, vravíte si, veď to nie je Vogue. Nie, nie je, ani Elle, ani Žena a život.

No je to nový projekt tohto typu, do ktorého som mohla dať všetku svoju kreatívu, svoju túžbu inšpirovať bez toho, aby nado mnou niekto stál, kontroloval ako to má vyzerať, čo tam má a nemá byť. Proste všetko čo by som normálne dala na blog, len je to na papieri. Krásne graficky zalomené. Wow!

Proste projekt, ktorý milujete už len preto, že vám nechali pustiť uzdu vašej fantázii a vložili do vás toľko dôvery, že ste mali možnosť celé to dokončiť po svojom. Simply dream job.

Samozrejme, nebola som jediná, kto priložil ruku k dielu – Mária Halajová agentúry Popcorn bola spolueditorkou a ona a ich team dali dokopy zvyšok (nemódneho) kontentu. Michal Jakubec a Adam Suchánek to celé nafotili a moja skvelá asistentka Maťa mi to pomohla celé v pohode zvládnuť, keďže celý kontent vznikol v pribehu niekoľkých dní 🙂
Moje módne strany sú vyskladané tak, aby si v nej každý niečo našiel:
Pastelová od hlavy po päty? No problem.
Jeansová závisláčka? No problem.

Tento magazín vznikol za účelom inšpirácie k akcii Zľavobranie – ktoré sa bude konať v dátumoch 19.-22.4 . Všetky veci umiestnené na stránkach Bory Mánia nájdete počas týchto dní v zľave (všade je uvedená výška zľavy – je ich dokonca až 135!) – čiže za cenu jedného outfitu si možno kúpite rovno dva. No nekúp to!

A čo je na tom ešte lepšie – ja pôjdem nakupovať s Vami!

Tento víkend sa totiž spúšťa akcia “Nákupy so stylistom”.
Ak ste vždy snívali o tom ísť nakupovať s profesionálom, ktorý vám poradí čo (a prečo) na seba, teraz máte tú možnosť a to úplne zdarma 😉

Napíšte mi na nakupy@janatini.com a dohodneme si termín.
Magazín sa nedá kúpiť, dostať ho len na infopulte Bory Mall, alebo ak ste jeden zo štastlivcov a bývate v okolí, tak ste si ho našli v schránke.
V nasledujúcich týždňoch však uvidíte veľa kontentu z neho tu na blogu.

Budem sa na vás tešiť!

 

V spolupráci s fantastickým Bory Mall <3

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

Previous PostFishnet Series: Wear Them To Work? No Problem.
Next PostBloom!

1 Comment

  1. Anita
    6 years ago

    Hneď by som sa prihlásila ak by som bola na Slovensku 🙂 krásny projekt.

    Reply

Leave a Reply