In MÓDA, OUTFITY

Rozkvitnite!

Kde nafotíte jar v zime, ak nežijete v južnom Španielsku?

Moja predstava módnej story do časopisu Bory Mánia (ak neviete, čo je to za časopis, dozviete sa TU) bola jednoznačná: Kvety. Veľa kvetov. Farby. Krásny interiér (lebo v plus 3 stupňoch toto vonku asi nenájdem), nádherné jarné outfity, rovnako farebné a inšpiratívne ako tie krásne kvety. Ale kde také niečo nájsť?

Ateliér Papaver. Je to naša jediná šanca – povedal Adam.

Skúsila som, a vyšlo to! Kvetinárstvo na rohu Blumentálskej a Wilsonovej je ten najkrajší obchod s kvetmi, v akom som kedy bola. A keďže druhá miestnosť ich predajne slúži ako kvetinová škola, tak priestoru na fotenie bolo habadej. Dievčatá nás zásobili kvetmi vo farbách na želanie: každý outfit mal tie svoje ako keby sme sa dohodli. Môj sen o jari sa splnil teda skôr. Yeah!

Outfity do módnej story som vyberala veľmi intuitívne a pritom to vyzeralo, že som ich ladila podľa interiéru. Každý kúsok pochádza z Bory Mall – to bol nakoniec point celého kontentu magazínu.

Prenádherné šaty sú z obchodu Silvian Heach, ktorý som dovtedy veľmi nepoznala. Detailne prepracovaná čipka doslova kričí letom a kardigán tej istej značky dokonale dotvára “romantično” celkového looku. Šaty sú trošku ťažšie, čo sa pri kvalitných materiáloch stáva, a sú vhodné na mnohé príležitosti. Ja by som si ich pokojne obliekla len tak do mesta k mojim Miu Miu balerínam, ale sú skvelé napríklad aj na svadby a oslavy. Tým, že sú biele, žiadajú si farebné akcenty, ale veľa netreba.

Tieto dni je už teplučko, čiže netreba sa báť takýchto “vyletnených” kombinácií! Odložte čiernu a osviežte sa farbičkami, rozžiari vás to!

Love,


OUTFIT: šaty & kardigan – Silvian Heach, kabelka – Michael Kors (CUBE shop), šatka – Lindex, topánky – H&M,
okuliare – Dolce & Gabbana (MANIA)
PHOTO by ADAM SUCHANEK pre Bory Mania
Veľké ďakujem Atelier Papaver za poskytnutie nádhernej lokácie <3
V spolupráci s Bory Mall 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

POHODA – Day II.

Posted on júl 19, 2017

Farebné Leto s Cuplé

Posted on jún 18, 2017

Predošlý príspevokSplnil Sa Mi Sen - A Môže Sa Aj Vám!
Ďalší príspevokSIEŤOVANÉ PANČUŠKY: City Girl

No Comments

Leave a Reply