In MÓDA, OUTFITY

Keď Sú Nohy Happy

My ich milujeme, muži ich nenávidia.
Tvrdia, že sú anti-sexy, my, že sú mega pohodlné. No a čo!
Birkenstock (a ich iné, nohám prospešné obdoby) boli veľmi in, keď som bola teenager. Milovala som ich a moje nohy sa tešili, že sa im dostáva dostatočnej podpory, keďže sú zo všetkých strán ploché ako doska na cesto. O dva roky prestali byť cool a ja som ďaľšiu dekádu prečaptala v balerínach, šlapkách a šteklách, až kým moje nohy nezačali plakať.
Zhruba pred troma rokmi spravili Birkies veľký návrat na módnu scénu a mne až srdce poskočilo, keď som na výstave Bread&Butter v Berlíne videla desiatky rôznych dizajnov a štýlov tejto nie-tak-populárnej obuvi. Videli ste ich skoro v každom street style outfite na fashion weeku a ortopedické šľapky išli zrazu na dračku.
Moje prvé Birkenstocks prišli domov toto leto a veru prechodila som v nich skoro každý deň. Do oka mi padli tieto červené a najradšej by som ich nosila aj teraz s pančuchami (áno, viem. Odtál-potál! 😀 ). Dnes je už na ne zima ale slúžia doma ako prezuvky a moje plocháče plesajú od radosti.

Čím som staršia, tým viac dbám na pohodlie. Za to sa predsa netreba hanbiť 🙂
Majte krásnu nedeľu!

Jana xo

happy-feet-birkenstocks-janatini-jana-tomas-4 happy-feet-birkenstocks-janatini-jana-tomas-7 happy-feet-birkenstocks-janatini-jana-tomas-3 happy-feet-birkenstocks-janatini-jana-tomas-1 happy-feet-birkenstocks-janatini-jana-tomas-5

T-shirt / tričko – GAP
jacket / bunda – Topshop
jeans – Zara
slippers / šľapky – BIrkenstock (topankovo.sk)
bag / kabelka – Coach
scarf / šatka – Lindex
sunnies / okuliare – Thierry Lasry

Photo by Jozef Krovina

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Krásna Taormina

Posted on august 12, 2017

Predošlý príspevokDonna Rosi FW16/17 - Backstage
Ďalší príspevokFashion LIVE! - OUTFIT - Deň I.

No Comments

Leave a Reply