In MÓDA, OUTFITY

Vintage Love #2 – Kvetované Sako

 

Musím sa vám s niečím priznať – úplne som sa zbláznila do nakupovania vintage vecí. Nikdy som veru neholdovala tomuto druhu lovu obečenia a doplnkov, možno preto lebo Bratislava neponúkala v tejto oblasti nič poriadne – až doteraz. V centre som nedávno objavila dva milé obchodíky  – Luxury Vintage a Vintage shop by Textile house a našla som tam mega veľa parádnych kúskov! Vintage Burberry trench coat, Trussardi sako, sukne z pravej kože alebo fantastické kožené nohavice s vysokým pásom za 2,50 Eur! Niektoré veci treba trošku upraviť, niektoré nie ale sú to jednoznačne poklady ktoré slúžili niekomu pred nami a očividne sa o ne dobre staral.
Práve preto som sa rodhodla, že začnem na blogu nový seriál s názvom VINTAGE LOVE, kde vám budem postupne predstavovať moje úlovky a ako ich dostajlovať do každodenných outfitov.
Dnes začnem s týmto kvetovaným sakom s krátkym rukávom, ktorý sa mi podarilo nájsť pred rokom. Je zo 100% hodvábu a má aj vypchávky na ramenách, ktoré som tam ponechala (podľa mňa mu dodávajú charakter). V lete som ho len prehodila cez tielko a teraz počas babieho leta ho nosím na bielu blúzku k zvonovým jeansom. Retro je heslo tejto sezóny. A čo vy, nakupujete vo vintage obchodoch?

vintage-love-janatinivintage-love-janatini-3vintage-love-janatini-2vintage-love-janatini-4

 

blazer / sako – Vintage shop by Textile house
blouse / bluzka – Topshop
jeans – Zara
bag / kabelka – Candy Bag by Furla
shoes / topánky – Aldo
sunglasses / okuliare – Aldo
watch / hodinky – vintage

Foto by Ivana Krajcovicova

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Vintage Love #4 – Burberry trench coat

Posted on november 8, 2015

Kvetované Sako

Posted on máj 9, 2016

Fashion LIVE! 2017 – OUTFIT – Day 2

Posted on november 5, 2017

Predošlý príspevokECCO Black & White VIP Party
Ďalší príspevokVIENNA NASCHMARKT

No Comments

Leave a Reply