In MÓDA, OUTFITY

Bloger Roka 2017

Pred týždňom sa stala veľká vec!!!

Z mojich sociálnych sietí už všetci asi viete, že som pred týždňom získala titul BLOGER ROKA 2017 v kategórii móda.

Veľká vec! Celé toto sa dialo počas veľmi stresujúceho (pracovného) obdobia, preto sa o tento zážitok delím až teraz. Finále sa totiž konalo týždeň pred veľkým natáčanim videoklipu, kde sme obliekali asi 70 postáv, a tak mi neostal čas ani na postnutie fotky na instagram .. Video je dotočené a ja si konečne môžem vydýchnuť a precítiť tento neskutočný zážitok.

Stať sa najlepším bogerom roka je sen (takmer) každého blogera. Janatini píšem už päť rokov, ale až tie posledné dva je to o dosť intenzívnejšie. Minulý rok som sa vďaka divokej karte umiestnila na treťom mieste a vtedy ma to celkom nakoplo. Mala som celý rok na to, aby som svoj blog dostala do podoby hodnej prvého miesta. Od januára som plánovala redesign blogu a už som ani nedúfala, že sa mi to pred súťažou podarí. Prechádzať na dvojjazyčnú verziu bolo náročné po viacerých stránkach a stálo ma to veľa prebdených nocí a kruhov pod očami. Zosynchronizovať moje ďaľšie projekty s foteniami na blog sa zdalo byť vždy takmer nerealizovateľné, ale nie nemožné. Vždy som sa necla a nejako som to dala…ako, to neviem. Ale cieľ bol daný a podarilo sa.

Blogovanie je láska, ale hlavne makačka

Vymýšľať originálny kontent, outfity, ktoré tu ešte neboli, kvalitné fotografie ktoré nesú príbeh, hľadať originálne lokácie, vybrať si ten správny team, písať články so zaujímavou myšlienkou a propri tom všetkom sa starať o sociálne siete a udržovať ich čísla vo výšinách…

Blog je priestor na sebarealizáciu, ktorú vám v práci nedajú. Je to miesto na vlastnú kreatívu a vlastne aj taký showcase všetkého, čo dokážete (teda aspoň u mňa). Nedá sa s ním zatiaľ úplne živiť, ale vďaka nemu mám veľa iných pracovných ponúk. Blogovanie musíte milovať a vždy ho musíte robiť na úkor niečoho. U mňa je to určite voľný čas a súkromie, ktoré bohužial nemám skoro vôbec… čo sa dá na nejaký čas zvládnuť. Ale hlavne – stojí to za to!

 

Ako aj minulý rok tak aj tento som sa rozhodla, že si outfit na Blogera roka vytvorím sama. Vznikol v mojej hlave po pol litri vína u mňa doma na gauči o jednej ráno. Desať dní pred finále ma chytila panika, že nemám čo na seba (klasika) a spravila som síce trochu pripitú, ale stále čitateľnú skicu. Na druhý deň som s ňou utekala do Donna Rosi a po jemnom boji s výberom látok sme sa nakoniec rozhodli pre smaragdovú. Je to vznešená a elegantná farba, ale vie byť aj hravá, ak sa dobre “dostajluje”. Účel outfitu bol jasný: vytvoriť niečo, čo je elegantné, ale nie úplne ťažkopádne večerné; dvojdielne, a aby sa neskôr dali kúsky inak kombinovať na iné príležitosti (praktická žena vo mne sa nezaprie). Voilá!

Fitting dopadol dokonale a potom som outfit doplnila šperkami od značky Monde d’Alexandra, ktoréj tvárou som sa stala takmer pred rokom (fotky z kampane môžete vidieť TU).

Moje obrovské poďakovanie patrí v prvom rade vám – milí čitatelia, za všetky vaše hlasy, ktoré ste mi v súťaži poslali. Bez vás by môj blog nebol tam, kde je a nedostala by som sa do finále <3 Veľmi si vážim každú vašu podporu a záväzne sľubujem, že budem tvoriť viac článkov, viac inšpirácie a spamovať vás viac fotkami outfitov a ciest na mojom instagrame 🙂

Dúfam, že ste mai krásny víkend priatelia a že už máte naplánovaný aspoň jeden krásny letný výlet! Ja o týždeň mierim na Sicíliu a už sa neviem dočkať, až vás budem spamovať gýčovými fotkami! 🙂

Love, Jana xo

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Moja Nová Kampaň Pre MONDE D’ALEXANDRA

Posted on august 22, 2016

Krásna Taormina

Posted on august 12, 2017

BACKSTAGE ~ DONNA ROSI SS2015

Posted on marec 1, 2015

Predošlý príspevokMôj Začiatok Leta
Ďalší príspevokOffice Day

No Comments

Leave a Reply