In CESTOVANIE

Singapore Snapshot

 

Tí, ktorí sledujú môj instagram vedia, že som sa práve vrátila z výletu po Ázii. Tí, ktorí ma poznajú osobne vedia, že to to bola veľmi zaslúžená dovolenka nielen kvôli pracovnému vyťaženiu, ktoré bolo v poslednej dobe takmer nezvládnuteľné, ale tak isto kvôli zdravotným problémom, s ktorými som bojovala celé minulé leto a strávila ho doma v posteli, alebo v nemocniciach.

Myšlienka na tento výlet prišla zrazu v jednej sekunde – keď som ležala v posteli, extrémne vyčerpaná a nevedela si predstaviť, že ráno vstanem do práce.
Ráno som zavolala do cestovky. Bookla letenku. Baam. A bolo.

Plán cesty bol Singapore – Bali  – Hong Kong. Keďže som strávila 10 rokov v Ázii, tento kontinent mi je druhým domovom. Rozhodla som sa navštíviť miesta kde mám kamarátov, čo v konečnom dôsledku po šiestich rokoch života v Šanghaji je takmer všade 🙂

Zastávka v Singapore trvala 3 dni a bývala som u mojich dobrých kamarátov. Nebola to moja prvá návšteva tohto čarovného mesta. Už pred šiestimi rokmi som objavila jeho kúzelné zákutia, skvelé výhľady, shopping či neskutočne chutnú kuchyňu. NIjako zvláštne sme neriešili, čo budeme tieto tri dni robiť – môj primárny plán bol ľahnúť si k bazénu a ležať na slnku. A tak sa aj stalo. Večer sme sa stretli s priateľmi, druhý deň nasledovala prechádzka po meste a návšteva hipsterskej fashion oblasti, kde dokonca predávajú slovenské tenisky Novesta! Čo-to som pofotila, ale hlavný deň na fotenie mala byť sobota, kedy sme chceli ist na pláž do beach clubu, ale bohužial silný dážď nám to prekazil.

Ostali sme doma, dali si posledný drink a ja som ráno vyrazila do ďaľšej destinácie.

Ďaľšia zastávka: BALI

 

singapore-snapshots-janatini-4 singapore-snapshots-janatini-3 singapore-snapshots-janatini-2 singapore-snapshots-janatini-5 singapore-snapshots-janatini-9 singapore-snapshots-janatini-7 singapore-snapshots-janatini-8 singapore-snapshots-janatini-10 singapore-snapshots-janatini-11 singapore-snapshots-janatini-12 singapore-snapshots-janatini-1 singapore-snapshots-janatini-24 singapore-snapshots-janatini-23 singapore-snapshots-janatini-21 singapore-snapshots-janatini-25 singapore-snapshots-janatini-19 singapore-snapshots-janatini-20 singapore-snapshots-janatini-31 singapore-snapshots-janatini-18 singapore-snapshots-janatini-15 singapore-snapshots-janatini-13 singapore-snapshots-janatini-17 singapore-snapshots-janatini-32 singapore-snapshots-janatini-26singapore-snapshots-janatini-27

 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

Predošlý príspevokStarostlivosť O Pleť Po 30
Ďalší príspevok24 Hodín Môjho Života Zachytených Na Zenfone Max

No Comments

Leave a Reply