In MÓDA, OUTFITY

Office Day

Nemávam klasické „office days“. Mávam však dni, kedy si chcem prezliecť moju takmer každodennú uniformu rifiel a trička, alebo nahodiť sa na míting.  Boli časy, keď som nosila hoci aj tesné „office pants“ s blúzkou, či púzdrovú sukňu s topom … tie časy sú však už chalabohu nenávratne preč a ja hľadám cesty ako vyzerať chic do práce bez toho, aby som sa cítila upnuto.

Porušovanie zásad pravidiel obliekania je jednou z mojich obľúbených činností. Je všeobecne známe, že ak jedna polovica outfitu je voľnejšia, tá druhá musí byť zásadne tesná, aby to proporčne sedelo a aby ste nepôsobili ako chodiace vrece (áno, aj také existuje). V tomto prípade som však skombinovala dve, viacmenej oversized veci a vyšlo to! Sako z GANTu mám ešte zo zimnej kolekcie a nosila som ho až do absolútne posledného dňa, kedy to bolo znesiteľné (obsahuje vlnu, čiže v úplnom lete je wear & die efekt zaručený 😀 ). Nohavice tohto strihu majú však u mňa premiéru. Našla som ich nedávno v Zare a od vtedy ich nosím niekoľkokrát do týždňa. Voľnosť, veľké vačky, smotanová farba s jemným pásikom… momentálne asi najverzatilnejší kúsok v mojom letnom šatníku.

Čiže čo je základom kombinovania oversized saka a voľných nohavíc?

Jedno i druhé musí dokonale sedieť.

Sako musí byť ako na mieru, i keď je jemne voľné. „Cropped pants“ a.k.a. trojštvrťáky by mali byť z látky korešpondujúcej s kvalitou saka a byť zhruba v rovnakej kategórii. Vždy uzavreté topánky. Chic Kabelka.

Ready. Go.

Krásny víkend priatelia a prosím neupečte sa! 😉

Love, Jana xo

sako – GANT, nohavice – ZARA, top – ZARA, kabelka – PINKO, topánky – MIU MIU

Photo by JOZEF KROVINA

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Môj Začiatok Leta

Posted on máj 28, 2017

S Čipkou Von!

Posted on november 23, 2018

sunny friday

Posted on marec 2, 2012

Predošlý príspevokBloger Roka 2017
Ďalší príspevokFarebné Leto s Cuplé

No Comments

Leave a Reply