In HOME

Makeover Spálne

Pamätáte si ešte na moju prvú verziu spálne s púdrovoružovou stenou? Well, nie nadarmo sa hovorí, že obľúbená farba by sa v byte mala objavovať len na doplnkoch, nikdy nie na celej stene. Samozrejme, omrzela ma, a tak som sa rozhodla pre makeover spálne.

Pôvodná spálňa mi začala pripadať ponurá, preto som chcela zvoliť svetlú farbu steny. Ak sledujete moje stories na instagrame tak viete, že sme ju s Majkom dlho vyberali z veľkého množstva vzorkovníkov. Tie však nikdy nie sú úplne presné, preto to dopadlo tak, že sa mi výsledná farba nepáči! Má taký nerozhodný marhoľovoružový odtieň. Nevadí, doladíme. Podstatné je, že highlight mojej spálne – Desenio obrazy – sú totálny strop!

Vizuály v spálni sú dôležité, preto by sme si ich mali starostlivo vyberať. Predtým som mala na stene sériu kvetov a príjemných ilustrácií, no vymenila som ich za dovolenkový sen. Leto je moje najobľúbenejšie ročné obdobie, a tak som sa rozhodla potiahnuť ho celoročne – vďaka posterom z Desenio. Ich farebná kombinácia navodzuje neskutočnú letnú atmosféru, čo slnko prenikajúce cez okno ešte viac podčiarkne. K tomu palmy po stranách, piñacoláda do ruky a som na dovolenke, haha!

Ak si chcete spríjemniť byt krásnymi postermi a vizuálmi aj vy, tak s kódom “JANATINI” máte až do pondelka zľavu 30% na www.desenio.sk! Zľava sa nevzťahuje na personalizované a handpicked postery a rámy. Oplatí sa mrknúť na ich e-shop, ja som tam strávila niekoľko dní, kým som vybrala tie svoje!

Rámy som zvolila dubové, chcela som niečo na pohľad mäkkšie a útulnejšie oproti ich zlatým predchodcom. A tu je môj výber posterov:

WORLD MAP – TU

SEA FOAM – TU

PINK SHADOW – TU

LEAVES AGAINS SKY  – TU

AMALFI CITYSCAPE – TU

 

Aké farebné tóny volíte vo svojej spálni vy?

Love,


Článok vznikol v spolupráci s Desenio.

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Toto je celá Santorini Collection!

Posted on november 18, 2020

SIEŤOVANÉ PANČUŠKY: City Girl

Posted on apríl 25, 2018

Predošlý príspevokHere We Go: Janatini Sa Mení Na Lifestylovú Značku!
Ďalší príspevokMoje Obľúbené Letné Outfity

No Comments

Leave a Reply