In KRÁSA

Moja Prvá Elektrická Zubná Kefka!

Som oldschool. Viem to, priznávam to, nehanbím sa za to. V móde síce idem s dobou, ale v ostatných veciach, hlavne tých technických, som “stará škola”. Nikdy som nemala potrebu vlastniť najnovší model telefónu a ani laptop nemám v plnej výbave len preto, aby som bola “in”. Tieto veci (vrátane auta) vymieňam za nové až vtedy, keď ich vlastnosti už nestačia držať krok s mojimi potrebami a brzdia ma v efektívnom výkone práce.

A tak je to aj so zubnou kefkou. Odjakživa som mala tú klasickú, manuálnu a doteraz to bol najľahší a najtenší kus môjho kozmetického nesesáru. V časoch, keď sa celý môj majetok zmestil do 23 kilového kufra a každé dva mesiace som žila v inej krajine ma ani len nenapadlo kúpiť si jej tažšiu, elektrickú variantu. Dnes toho vlastním oveľa viac, nomádsky život je za mnou a ja si skvelo užívam život na jednom mieste – s elektrickou zubnou kefkou!
Kto by to bol veru na mňa povedal.

Priznám sa, keď sa mi Philips Sonicare DiamondClean Smart Blue prvýkrát dostala do rúk, onemela som. Nechápala som, prečo tak jednoduchá vec ako zubná kefka musí byť v tak veľkej krabici a skladá sa z toľkých častí… Očividne som zaspala dobu a trvalo mi nejaký čas, kým som objavila všetky jej parádne vlastnosti.

 

Priznám sa, keď sa mi Philips Sonicare DiamondClean Smart Blue prvýkrát dostala do rúk, onemela som. Nechápala som, prečo tak jednoduchá vec ako zubná kefka musí byť v tak veľkej krabici a skladá sa z toľkých častí… Očividne som zaspala dobu a trvalo mi nejaký čas, kým som objavila všetky jej parádne vlastnosti.

Začnem asi tým, že kefka sa samozrejme dobíja. Lenže ako! Sklenený pohárik, do ktorého kefku odkladáte, má káblik, ktorý ho dobije a ten zase dobije kefku. Len tak! Musím sa priznať, že kým som na toto po prvom vybití prišla, zuby som si kefkou čistila pár krát manuálne. Áno, hore, dole, zprava doľava. Vybitou kefkou. Straše som sa na sebe smiala a nakoniec si dala tú námahu a konečne poriadne preštudovala manuál.

Okrem tohto fancy nabíjania má kefka ešte tieto ďaľšie funkcie:

  • Odstráni 10x viac povlaku ako manuálna zubná kefka! Nikdy som zuby nemala čistejšie, po každom umytí si pripadám, akoby som absolvovala zubnú hygienu.
  • Kefka má svoju appku!! Toto mi trvalo nejaký čas spojazdniť, ale prišla som na to! Vďaka malému lokalizačnému snímaču vždy viete, ktoré miesta ste vyčistili a ktoré ste vynechali. Sledovanie v reálnom čase aplikácie Philips SonicareDiamondClean Smart vždy upozorní, keď budú vaše zuby dôkladne vyčistené a naučí vás ako lepšie a starostlivejšie kefku používať.
  • Do rúčky sa zabudoval snímač drhnutia, ktorý vás upozorní, aby ste znížili intenzitu pohybov.
  • Mikročip v kefkovom nástavci kefke oznámi , ktorý z nich práve používate. Takže, ak napríklad nasadíte kefkový nástavec na starostlivosť o ďasná, zubná kefka automaticky zvolí optimálny režim a intenzitu na poskytnutie jemnej ale účinnej starostlivosti o vaše ďasná.
  • Jedno nabitie vydrží až dva týždne. Wow! Kefka ma dokonca vlastné cestovateľské púzdro s USB, ktorým ju môžete dobiť (čo som inak zistila len včera 😀 )
  • Ak sa stane, že počas čistenia zubov vynecháte niektoré miesto, funkcia aplikácie TouchUp vám to ukáže.
  • Kefka sleduje čas a intenzitu čistenia s každým kefkovým nástavcom a upozorní vás, keď bude potrebné ich vymeniť. Životnosť kefkových nástavcov môžete tiež sledovať v aplikácii Philips Sonicare a dokonca si objednať náhradné nástavce, aby vám nikdy nechýbali.
  • Kefka má až päť režimov (zuby, jazyk, škvrny, hĺbkové čistenie)

Je toho na vás na jedenkrát veľa? Nič si z toho nerobte, ja som sa s ňou plne zoznámila až po pár týždňoch a už teraz viem, že s inou kefkou už svoje zuby neumyjem. Rozdiel je tak badateľný, že sa vymeniť jednoducho nedá.

Netreba ale zabúdať aj na pravideľnú zubnú hygienu (každých 6 mesiacov), jesť tie správne jedlá, ktoré zbytočne neprekysľujú prostredie v ústach a také šetrné bielenie tiež nie je na škodu.

Dokonalý americký úsmev predsa ešte nikomu neublížil!

Majte krásny týždeň 🙂

Love,


 V spolupráci s Phillips <3

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

Predošlý príspevokTrenčkot Na Jeden Deň & Nové Retro Tenisky
Ďalší príspevokKonečne Leto!

No Comments

Leave a Reply