In ŽIVOTNÝ ŠTÝL, CESTOVANIE

Moje Nové Miesto Na Úplný Reset

Víkendy si treba užívať. S mojim povolaním to nie je vždy možné, ale vždy, keď nepracujem, vypnem. Trvalo mi roky naučiť sa to. No s pribúdajúcim vekom a rovnako pribúdajúcimi pracovnými povinnosťami je to priam nutnosť! Niekedy ale stačia hoc len tri dni mimo mesta – niekde na horách, najlepšie bez signálu – kde reštartujem

Presne takýto víkend sme pred pár mesiacmi strávili so sestrou a priateľmi na horách v Grandhoteli Tatra vo Veľkých Karloviciach.
Bolo to síce so signálom, ale bola to pecka!

Keď sme sa rozhodovali kam ísť, mali sme niekoľko možností. Táto sa ale vynímala nad ostatnými svojou polohou (na východnej Morave som ešte nebola), zaujímavému gastru (česká s jemným “upgrejdom”), slušne vybaveným wellnessom a originálne riešeným vínnym “sklepom”, aký som kedy videla. A to rozhodlo!

Keď idem na takýto výlet, tak prvé, čo ma zaujíma je úroveň welnessu, jedálny lístok a vínna karta. Vždy si pre istotu balím aj fľašu vína, lebo človek nikdy nevie… TU ma kamoši totálne vysmiali, keďže takúto vinotéku – čo sa týka dizajnu a ponuky – som ešte nevidela!  Jednoduchým stlačením gombíka sa z podlahy otvoria dvokrídlové okrúhle dvere, za ktorými sú uzučké schodíky vedúce do perfektne vychladenej miestnosti s viac ako 4000 fľašami vína. Neznie to dokonalo? …verte, je to priam filmové!

Gastro ponuka tiež nezaostáva. Čerstvé mäsko z lokálnych fariem, a ešte čerstvejšie bio bylinky vypestované v záhradke pred hotelom priam volajú k prejedaniu sa. … verte, že sa tak aj stalo!
Čilout, víno, welness, dobré jedlo (v lepšom prípade aj sex…) – on repeat.
Nie som práve wellnessový veterán, ale z tých horských mi práve tento vyhovuje najviac, pretože spĺňa všetky moje požiadavky o dokonalom relaxe a perfektných službách… na tie som ja obzvlášť náročná!

 

Totálne by mi teraz taký víkendík teraz “bodol”. A vám?

Love,


Viac info nájdete na www.grandhoteltatra.cz
Photo by Adam Suchanek & Jana Tomas

V spolupráci s Grandhotel Tatra <3 

 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

Predošlý príspevokPosledný Zimný Outfit
Ďalší príspevokSIEŤOVANÉ PANČUŠKY: Fishnet Do Práce? No Problem.

No Comments

Leave a Reply