In MÓDA

for the rainy days

rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-10

Hello April!! We know you are here, because one day we wake up with rain, next day it’s sunny and the day after it’s raining while the sun is going crazy and rainbows are popping out everywhere. I never really know what to wear, so on days like this I option out for pieces that are waterproof which doesn’t mean wearing a plastic potato sack, ha. BUT there is more to the „rainy fashion“ than you’d think! You can actually look stylish and (without wanting to sound like one of „those“ TV commercials :D) feel comfy and dry at the same time. They key is to top a cotton shirt with a trendy raincoat, jeans or leggins & rain boots. Mine are from THE CICCONE COLLECTION by Novesta and I picked them not only because they are designed by Madonna’s brother (yes, THE Madonna), therefore uber stylish,but also because they are made out natural materials (important especially with rubber boots). You can check his whole collection HERE!

Ahoj Apríl! My vieme, že si prišiel, lebo jedeň deň pší, na druhý svieti slnko a na tretí oboje naraz a z poza každého rohu vyskakuje dúha. Nikdy neviem, čo si v takomto počasí obliecť a tak väčšinou siahnem po vodeodolných materiáloch (čo neznamená, že si máte cez hlavu prevliect plastové vrece 😀 ). Čo sa týka „módy do dažďa“ je tam toho oveľa viac! Môžete vyzerať štýlovo a (bez toho aby som znela ako reklama na dámske potreby) cítit sa pohodlne a ostať suchá 😀 Kľúčom je obliecť si nepremokavú štýlovu bundu na balvnené tričko, jeansy alebo legíny a samozrejme gumáky! Tie moje sú z THE CICCONE COLLECTION od Novesty a vybrala som si ich nielen preto že ich navrhol Madonnin brat (áno, tá Madonna) a tým pádom sú ultra štýlové, ale hlavne preto, že sú vyrobené z prírodných materiálov, čo je pri gumákoch extra dôležité. Jeho celú kolekciu si môžete pozrieť TU !

rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-15

rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-14rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-9rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-8rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-12rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-7rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-5rain-boots-rain-coat-janatini-1rain-boots-novesta-rain-coat-janatini-jana-tomas-4

raincoat/bunda – reserved
Tshirt/tričko – zara
bag/kabelka – armani
jeans – bershka
rain boots/gumáky – novesta
sunglasses/okuliare – marc by marc jacobs

Photo by Roman Poliacik

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

Predošlý príspevokpress ~ akademiakrasy.sk
Ďalší príspevokfashion in COACHELLA 2014

No Comments

Leave a Reply