In MÓDA

Here We Go: Janatini Sa Mení Na Lifestylovú Značku!

Mať vlastnú značku nikdy nebol môj veľký sen. Snom však bolo po rokoch blogovania posunúť sa niekam ďalej. Ale kam?
Túto otázku som si kládla posledný rok veľmi často a práve pár mesiacov doma mi umožnilo upratať si myšlienky, ponoriť sa do seba a načúvať intuícii.
Prišla som na to, že chcem z Janatini spraviť brand, v ktorého portfóliu sú veci vyvolávajúce v nás príjemné pocity. Nehovorím primárne o móde, i keď tá bude prirodzene súčasťou a veľkou zložkou nielen prvej kolekcie.
By Janatini bude o veciach pohodlných, krásnych… O veciach, ktoré dvíhajú hladiny serotonínu o pár levelov vyššie, aby sme sa cítili fajn.
Veciach, ktoré nám robia radosť. Pretože keď sme šťastní, robíme šťastným aj naše okolie. A to predsa všetci chceme.

Finálna idea celej značky vznikla počas karantény. I keď to bolo pre nás všetkých veľmi náročné obdobie, mňa posunulo o veľký kus vpred. Mala som veľa času premýšľať, počúvať samu seba a vlastné potreby. Práve z nich vzišli jednotlivé produkty, ktorými launchujem svoju značku. Každý z nich má u mňa špeciálne miesto a význam.

Janatini brand je inšpirovaný cestovaním. Práve po návrate z ciest, na ktorých nasajem milión podnetov, dostávam aj milión nápadov. Následne ich spracovávam a využívam vo svojej tvorbe. I tu bolo cestovanie mojou hlavnou inšpiráciou, konkrétne pre prvú kolekciu to bol môj najobľúbenejší ostrov Santorini. Jeho farby, výhľady, miesta, vietor vo vlasoch… Ak by mala jedna lokácia u mňa stelesňovať šťastie, bolo by to práve Santorini. A práve tak sa volá moja prvá kolekcia.

 

Zo všetkých produktov z tejto kolekcie som sa rozhodla launchnuť svoju značku overalom “Janatini”.
Keď ho máte na sebe máte pocit, že vás ovieva teplý morský vánok. Kvalitná 100% viskóza je ako pohladenie na koži, ktoré nechcete, aby prestalo.
Primárna idea bolo navrhnúť pohodlné, no zároveň chic kúsky, v ktorých viete stráviť celý deň, či už ležíte doma na gauči, idete do obchodu kúpiť potraviny, alebo s kamoškami na obed. Základom sú kvalitné materiály dovezené z Talianska.

No nebude to len o oblečení, bude to aj o iných veciach na každý deň, ktoré vám budú robiť radosť. Lebo obklopiť sa krásnymi vecami vytvára možnosť radovať sa z maličkostí a obyčajných vecí. Je to ako konštantný prílev serotonínu pre vaše telo. Lebo šťastie je tu a teraz. V bežných veciach!

Na instagramovom účte @byjanatini budem od dnes postupne predstavovať jednotlivé produkty. Dajte follow, aby vám nič neušlo – vrátane spustenia predaja!

Love,


 

Photos by Gavulka

WWW.SHOPJANATINI.COM IS LIVE!!!

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Moje Obľúbené Letné Outfity

Posted on september 25, 2020

Toto je celá Santorini Collection!

Posted on november 18, 2020

Ako To So Mnou Vlastne Teraz Je

Posted on júl 25, 2019

Predošlý príspevokVitajte u Mňa Doma!
Ďalší príspevokMakeover Spálne

No Comments

Leave a Reply