In MÓDA, OUTFITY

Fancy Winter

Máte aj vy obdobia, kedy sa vám nechce absolútne rozmýšľať, čo na seba a prehnane kombinovať veci zo šatníka? Tak to som ja celú zimu! Frekvencia outfitových postov na blogu sa u mňa v zime znižuje úmerne s klesajúcou teplotou. Väčšinu dní trávim v tej najklasickejšej klasike – sveter / mikina, rifle, Martensy. Aj keď mám doma sedem párov čižiem a asi desať kabátov, nosím dvoje dokola. Zima je pre mňa nie príliš kreatívne obdobie a priznám sa, že obliekať sa do fancy outfitov z 10 vrstiev nie je moja obľúbená činnosť.

Prídu však dni, kedy predsa len vytiahnete ten parádny kabát a parádne rukavice, lebo marec je za rohom a vám je trápne, že ste ich ešte ani nevyvetrali! A možno aj preto, lebo je to kvalitka a odkladáte si ju na špeciálnu príležitosť. Lenže každý deň je dar (povedal raz niekto známy) a “pekné” veci by sme mali nosiť kedykoľvek. Hoci aj do obchodu.

Bolo to v januári a vonku bolo asi 5 stupňov. Mala som s Adamom dohodnutý obed v meste, tak som sa rozhodla konečne vytiahnuť tento kabát. Je z dielne mladého návrhára Patrika Haaza a padol mi do oka hneď na jeho show na Fashion Live. Jeho prehliadka bola asi najväčším prekvapením tohto podujatia a ja som sa do jeho tvorby zamilovala. Keď som bola v jeho showroome a pôvodne išla kúpiť šaty na párty, toto som si hneď vyhliadla. Lenže kam ho budem nosiť? A kedy? Mala som ho na sebe len raz – čisto z mojej lenivosti “nastajlovať sa”. Nikto mi to nechce veriť, ale mne sa fakt veľakrát nechce riešiť, čo na seba..

Keďže tento kabát nie je úplne určený do mrazov a má veľmi široké rukávy, totálne vhod mi padli ružové Pietro Fillipi rukavice, ktoré som si kúpila ešte v septembri. Toľko som sa na ne tešila, až som na ne zabudla! Zapadli v šuflíku hodvábnych šatiek a čakali na tento deň, kedy ich náhodou nájdem pri zbesilom hľadaní teplých ponožiek.

Pietro má vždy pomerne veľký výber rukavíc a tieto (len v červenom) som mala vyhliadnuté už veľmi dlho. Od nich sú aj nohavice, ktoré mi hneď padli ako uliate a robia zároveň nekonečné nohy.

Keď sa tak nad tým zamýšľam – toto je môj prvý, a zároveň aj posledný zimný outfit! Ospravedlňujem sa vám, že som v zime taká “neinšpiratívna”, ale o mesiac ma čaká najdlhšia dovolenka môjho života a ja sa na ňu už niekoľko týždňov mentálne pripravujem… A smerom do zimy to určite nebude 🙂

Majte sa krásne a verím, že vám môj nasledujúci jarný kontent spraví radosť!

Love,


 

OUTFIT: kabát – HAAZ, rukavice – PIETRO FILIPI, nohavice – PIETRO FILIPI, topánky – ZARA, kabelka – HAAZ, okuliare – FENDI (eyerim.com), šatka – LINDEX

PHOTO by ADAM SUCHANEK

 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

MY STYLING WORK – Fendi Market

Posted on február 25, 2017

Kúsok Vintage A Kúsok Sna

Posted on január 16, 2018

S Čipkou Von!

Posted on november 23, 2018

Predošlý príspevokMY BODY DIARY #1 - The Beginning
Ďalší príspevokEstetický Manuál: Ako Som Omladla na Počkanie

No Comments

Leave a Reply