In MÓDA

Polnočné Slnko – Halloween Fashion Story

Halloween nie je moj sviatok. Nikdy som ho neoslavovala a ani mu celkom nerozumiem. Dokonca som mimo tohto pojmu natoľko, že som ho až donedávna nazývala HELLOWEEN, na čo ma upozornil až Adam, keď som to postla na instagram 😀 (Halloween pochádza zo slovného spojenia “all hallow’s eve – sviatok všetkých svätých – no v krajine pôvodu tohto sviatku sa oslavuje úplne inak, ako u nás).

Nafotiť halloweensku fashion story pre magazín Bory Mania bola preto pre nás oboch riadna challenge. Keďže šlo viac o módnu story, snažila som sa vyskladať outfity tak, aby boli viac fashion ako kostýmové. Obchody v Bory Mall toho v auguste neponúkali z jesenných kolekcií až tak veľa, a tak som sa s tým jemne potrápila, no o to viac som spokojná s výsledkom.

Prečo to bola výzva? Poviem vám úprimne, keby som mala k dispozícii neobmedzené zdroje značiek a dizajnérov, mala by som to za pár hodín pripravené. Vyskladať však takúto story z obchodného centra nebolo jednoduché a sama som si nebola istá, ako to dopadne. Až doma som zistila, že podvedome som šla do farebnej škály šedej, bielej, čiernej a fialovej. Celé to však dotvoril hair & makeup a naveky budem Veronike Vargovej vďačná, že mi zobrala tento job o päť dvanásť, kedy mi aj pôvodná vizážistka, aj asistentka zrušili účasť na fotení.

Chceli sme to temné, jemne strašidelné, proste dark. Bola to veru príjemná zmena od vysmiatych instagramových fotiek. Priznám sa, chýbajú mi občas takéto produkcie, asi ich začneme robiť viac!

Čo hovoríte na story vy?

Love,


PHOTO by Adam Suchanek pre BORY MANIA MAGAZINE 
Styling – Jana Tomas
Hair & Makeup – Veronika Vargova
Styling Assistant – Rudko Stastny

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

SIEŤOVANÉ PANČUŠKY: City Girl

Posted on apríl 25, 2018

Blogujem Pre Bory Mall

Posted on november 17, 2015

Predošlý príspevokAll White Look & Prečo Milujem Bielu
Ďalší príspevokFashion LIVE! 2018 - OUTFIT

No Comments

Leave a Reply