In MÓDA, OUTFITY

Letný Kimono Set

Balenie na našu Santorini dovolenku nebolo veru jednoduché, pretože nás čakalo nesmierne veľa lokácií na oddych, ale aj na prácu (rozumej fotenia). Myslím, že nielen ja ako blogerka, ale tiež každá žena chce za každých okolností vyzerať štýlovo bez veľkej námahy! Treba si preto nájsť a zbaliť také kúsky, ktoré tieto kritéria spĺňajú, no ako všetci vieme, zohnať niečo také na Slovensku je dosť veľká challenge.

Dvojdielne sety tohto typu sú skvelou voľbou hneď z niekoľkých dôvodov: Viete ich nosiť spolu ako set – len tak na plavky, alebo s topom k teniskám a pokojne i k platformám. Set sa, samozrejme, dá nosiť aj zvlášť a nakombinovať ho na niekoľko spôsobov. Našla som ho v mojom obľúbenom obchode Silvian Heach v Bory Mall – kde ho ešte stále majú – teraz dokonca vo výpredaji!

Šortky nosím v týchto horúčavách takmer denne, no na kimono je momentálne príliš horúco. Nie že by na Santorini nebolo… Ale tam sa to proste žiadalo – hlavne na La Perla Villas – kam sa tento outfit jednoznačne hodil.

Viete čo je ale zaujímavé? V Grécku mi tento set niekoľko ľudí pochválilo. Na Slovensku však malo niekoľko ľudí poznámku, že to vyzerá ako pyžamo…
A ak sa „pyžamového efektu“ bojíte, pokojne siahnite po ázijských potlačiach, ktoré sú pre kimono typické, keďže pôvodné kúsky nosili práve gejše. Takýto kúsok oceníte nielen v lete, ale aj počas začínajúcej jesene, kedy je priam nutnosťou oblečenie vrstviť. Ráno chladno, poobede babie leto… Veď to poznáte.

Ale naspäť k môjmu setu. Snáď sa ešte dožijem dňa, kedy Slováci začnú byť viac “open minded” v pohľade na módu a pochopia, že obliekanie je len ďalším nástrojom komunikácie a netreba sa báť ním otvorene hovoriť. Hoci aj v pyžame!

Love,


OUTFIT: kimono – Silvian Heach (www.silvianheach.eu), plavky – Bepon, okuliare – Fendi, šlapky – Zara, klobúk – Janderlová,
taška  kúpená v lokálnom butiku
PHOTO by ADAM SUCHANEK
LOCATION – LA PERLA VILLAS / OIA SANTORINI

 

 

Čítali ste už môj  – SANTORINI TOUR GUIDE?

KLIKNITE SEM A DOZVIETE SA VŠETKO, ČO STE KEDY CHCELI O TOMTO OSTROVE VIDIEŤ!

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Nie Vždy Je Všetko Dokonalé

Posted on apríl 27, 2017

Konečne Leto!

Posted on jún 17, 2018

Predošlý príspevokDo Plaviek!
Ďalší príspevokAll White Look & Prečo Milujem Bielu

2 komentáre

  1. Tomáš z letnyhit.sk
    6 rokov ago

    Super outfit! 🙂 To je radler čo piješ? Aký je taký typický drink v Grécku? T.

    Reply
  2. Kate
    6 rokov ago

    Ahoj. Kimono je väčšinou splývavé a dlhšie. Pyžamo je väčšinou z pevnejšej matnej látky. Pyžamo sa zapína. Do kimona sa zavinieme a má opasok. Takto našité vrecká – pyžamo. Ale nehovorím, že to vyzerá ako pyžamo, ale ani ako kimono. Ale zas široké rukávy sa prikláňajú ku kimonu. Žeby hybrid? Určite sa ale hodí do Grécka, však má farby z gréckej vlajky:). Ľudia majú niekedy skôr open eyes ako open mind :). Pekný deň!

    Reply

Leave a Reply