In MÓDA, OUTFITY

Posledný Zimný Outfit

Posledný zimný outfit. Ak v tom názve cítite jemnú iróniu, cítite správne. Boli len tri.

Táto zima bola pre mňa jedno z najnáročnejších období poslednej dekády a až teraz konečne začinam cítiť, že je (snáď) konečne za mnou. Komplikovaní klienti, zlý time management, toxické priateľstvá a chladné dni boli pre mňa každodenným bojom a podpísalo sa to nielen na mojom fungovaní, ale aj na mojom prístupe k móde. Prvýkrát v živote som pochopila ľudí, čo chodia celú zimu v jednej bunde. Prvýkrat mi došlo, o koľko jednoduchšie je dať si každé ráno tie isté topánky a neriešiť, či sa mi hodia k zvyšku outfitu (hodia, lebo sú neutrálne, tak ako môj každodenný zimný outfit). Veľké svetre, džinsy, čižmy .. čo iné sa tam dá vymyslieť? Túto zimu prestala byť pre mňa móda hrou a vôľa zlepšovať si ňou náladu úplne zmizla.

Komplikované záležitosti sa ako-tak vyriešili a môj time management sa rapídne zlepšil (aj vďaka mojej novej skvelej asistentke). S prichádzajúcimi teplými dňami sa naštastie vracia nielen môj drive začať tvoriť, ale aj viac možností fotiť v uliciach tohto nefotogenického mesta. Niekedy to je naozajstný boj, a aj tento outfit sme nakoniec úplnou náhodou nafotili v ázijskom bistre Foodstock v centre mesta, kam sme sa šli skryť pred mŕtvolným mrazom.

Tento mileniálsky look som “odkukala” na instagrame a je mi veľmi blízky, lebo je to v zásade len mikina, rifle a bunda. Boom. Aby som nevyzerala v tých chladných dňoch ako úplný sedliak, tak volím výrazné vzory, žiarivú bundu a neutrálnu kabelku. Takto ste ma mali možnosť vidieť možno päťkrát. Zbytok môjho outfitového repertoáru tvoril béžový sveter, tmavozelená bunda a strapaté vlasy.

Lebo taká bola moja zima.

Tento mesiac však nastanú zmeny a ja mám už teraz vyprodukované obrovské množstvo kontentu. Je toho toľko, že by som mohla vydať jeden článok denne… čo všetci vieme, že sa nestane, haha, ale pokúsim sa toho publikovať čo najviac.

Napriek mojim “winter blues” sa mi podarilo v marci spraviť dva krásne veľké projekty, ktoré okrem toho že ma posunuli ďaľej, mi spravili aj obrosvkú radosť. Aj to prispelo k tomu, že som sa znova nakopla a mám opäť chuť znova tvoriť.

Čaká vás toľko nových outfitov a inšpirácie, že nebudete vedieť kam skôr pozrieť! 🙂 Od outfitov a cestovania až po lifestyle články o tom, ako som sa cez toto obdobie dostala a čo mi pomáha teraz. Je toho naozaj dosť, o čo sa chcem s vami podeliť a ja sa už teraz tešim na vašu spätnú väzbu.

Prajem vám krásny začiatok týždňa a dúfam, že ste si rovnako ako ja krásne oddýchli!

Love,


OUTFIT: mikina – Kenzo, bunda – Zara, kabelka – Pinko, jeans – Diesel, čižmy – Zara
Photo by Adam Suchanek

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

SIEŤOVANÉ PANČUŠKY: City Girl

Posted on apríl 25, 2018

fashion LIVE! ~ snapshots

Posted on október 26, 2014

Rozkvitnite!

Posted on apríl 18, 2018

Predošlý príspevokAko Skombinovať Vintage, High Street A Detský Kúsok V Jednom Dámskom Outfite
Ďalší príspevokMoje Nové Miesto Na Úplný Reset

No Comments

Leave a Reply