In MÓDA, OUTFITY

Ako Nosiť Transparentnú Čipku Cez Deň

Obliecť si krajkový top cez deň môže byť tak trošku challenge. Treba byť veľmi opatrný, aby sme nevyslali spoločnosti, v ktorej sa nachádzame, nesprávne signály. Hlavne na pracovných stretnutiach je dôležité, aby sme skombinovali takýto extrémne ženský kúsok vhodne na danú dennú hodinu.

Krajku nosím väčšinou pod šatami, no ak sa mi do cesty pripletie zaujímavý kúsok ako je tento top, treba ho ukázať. Skombinovať takýto odev s čiernou sukňou by bolo príliš jednoduché. Keďže mám rada výzvy, skúsila som si ho obliecť cez deň na stretnutia.

Ale ako na to?

Základom je kombinovanie s neutrálnymi kúskami šatníka, akými sú jednoduché džínsy, teda nie vyšúchané alebo deravé, a k tomu svetlé jednofarebné sako elegantného strihu. V spojitosti s touto dvojkou sa zjemní celkový look sexy krajky a je vhodný pokojne aj na stretnutie ( tiež treba dobre zvážiť na aké stretnutie sa chystáte a čo ním chcete dosiahnuť 🙂 ) Ja by som si k tomuto pokojne obula aj biele jednoduché tenisky, ale keďže som plánovala ísť po práci rovno na drink s kamoškou, dala som si svoje obľúbené opätky.

Ak túžite po takomto alebo podobnom tope, nájdete ich v najnovšej kolekcii BEPON by Simona Krainova. Česká modelka navrhla niekoľko modelov ultra ženských topov, body a pančušiek práve pre dámy, ktoré sa neboja byť ženské, sexy a samy sebou.

Ja som si vybrala tento kúsok práve preto, že pôsobí elegantne, jednoducho, a keď mu to dovolím, tak aj sexy 🙂

Vyberte si ten svoj, počas sezóny večierkov ho určite využijete!

Prajem krásny týždeň,

Love

OUTFIT: top & pančušky – BEPON by Simona Krainova, jeans & sako – Zara, topánky – Gianvitto Rossi


PHOTO by ADAM SUCHANEK
V spolupráci s BEPON <3 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Do Plaviek!

Posted on august 19, 2018

SIEŤOVANÉ PANČUŠKY: City Girl

Posted on apríl 25, 2018

Predošlý príspevokZimné Pastelky
Ďalší príspevokAko Nosiť Krátke Kimono

No Comments

Leave a Reply