In ŽIVOTNÝ ŠTÝL, OUTFITY

POHODA – Day II.


Pustite si tento song pred čítaním 🙂 

Zobudila som sa skoro ráno na veľmi hlučný úder blesku a moje vidiny stráveného dopoludnia pri bazéne sa v tej sekunde rozplynuli. Donútila som sa ešte si trochu pospať, a podarilo sa. Po druhom prebudení bolo po daždi a ja som sa bosá vybrala do kuchyne aj s laptopom posťahovať nafotený matroš z kariet a dať si na raňajky párky (lebo veď festival).

Nízky tlak a zostatkový alkohol spôsobil, že chalani vstali až na obed a tak sme sa na Pohodu dostali až niekedy okolo tretej poobede. Dlho sme rozmýšlali, čo na seba, keďže ráno lialo a malo aj večer. Ja som vsadila už tradične na moje frajerské čižmy a chlapci to poňali vychádzkovo, na čo ich plátené bundičky a Novesty neskôr doplatili, ha.

Druhý deň bol jednoznačne najintenzívnejši zo všetkých.
Keď sme dorazili do centra diana, práve spievala Katarzia. Nie som jej verný počúvateľ, ale lepšieho interpreta som si na pobúrkové slnečné populudnie nevedela predstaviť. Všade navôkol sedeli a vylihovali ľudia, príjemná atmoška sa dala doslova krájať a jej hlas sa príjemne rozliehal po celom areáli. Aj keď slnko pieklo ako na brigáde, pustila som sa do fotenia street style-u a postupne odchytávala zaujímavo oblečených ľudí. Niečo sme zhltli a čakali, kým začne koncert Birdy. Na ňu sme sa tešili hneď od momentu, keď sme sa rozhodli ísť na Pohodu. Fičím si na jej songoch už mesiace a na konkrétntnych dvoch viem šlapať celé dni on repeat. Na moje prekvapenie ju veľmi veľa ľudí u nás nepozná, pritom kariéru odštartovala uz vo svojich dvanástich rokoch. Nebolo preto problém predrať sa úplne dopredu a nafotiť tak zopár skvelých záberov zblízka. S Dodom sme si zaspievali, zaskákali, a veru aj poplakali…

Bol to MEGA koncert a ja si môžem odškrtnúť znova jednu položku zo svojho bucket listu.

Check.

Skákanie nás unavilo, tak sme zamierili k stánkom s jedlom. Musím povedať, že sa mi ani len nesnívalo o premakanom leveli gastra. Hot-dogy a burgre na spôsoby, aké som v živote nevidela! Chlapci si uleteli na Gonnsuke ramene a ja som si už po tretíkrát dala párek v rohlíku. Lebo veď festival! Kým sme plnili svoje bruchá týmito dobrotami, stretli sme Kristínu. Táto talentovaná supermatka na mňa vytasila bezkonkurenčne najlepši  obal na mobil, aký som v poslednej dobe stretla. No nie je peckový?? <3

 

Kým sme dobehli naspäť k havnému “stejdžu”, koncert Solange bol už v plnom prúde. Tu sme sa až tak blízko k nej nedostali, čo nám v zásade ani nevadilo, nakoľko bolo jasné, že búrka je na ceste. Jej famózny hlas očaril asi každého a dokonalé choreografie taktiež, no dav bol vlažnejší než sa čakalo. Pár minút na to začala búrka a my sme vzali nohy na plecia. Z ruksaku som vytiahla bundu určenú presne na túto príležitosť a s klobúkom a v čižmách som bola “safe” To sa však o chlapcoch povedať nedá, tí zmokli takmer do nitky! Bundu na fotkách nevidno, mala však fantastické strapce, ktoré skvelo hrali s opaskom. Aj keď to tak možno nevyzerá, outfit som ladila v prvom rade do pohodlia. Crop top na horká, sukňa tiež, čižmy do blata (a veru sa vyplatilo) a zbytok doplnkov sa niesol v trochu inom štýle, ako deň predtým.
A ruksak. Bez neho ani na krok!

 

Koniec noci patril silent disco – kde sme sa poriadne vyskákali. Pecka!

Bol to deň nadupaný zážitkami a ak ste tam neboli, môžete ľutovať! 🙂

Love,

 

OUTFIT: croptop – Zara, sukňa – Lindex, opasok – BCBGMAXAZRIA, ruksak – NYMPH, náhrdelníky – Pull&Bear

PHOTO by JANA TOMAS, JOZEF KROVINA & MICHAL CEPEC

 

Ak vám náhodou ušiel článok z prvého dňa Pohody, nájdete ho TU 🙂

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Zimný Kabát s Nášivkami

Posted on január 10, 2017

Shopping & Drinks? Yes please.

Posted on máj 27, 2017

Predošlý príspevokPOHODA - Day I.
Ďalší príspevokŽite Svoje Sny

No Comments

Leave a Reply