In MÓDA, OUTFITY

Farebné Leto s Cuplé

O čom je vaše leto?

To moje je v prvom rade o zážitkoch, výletoch, o dlhých večeroch pri dobrom víne s priateľmi, farbách a o pohodlnom, ale štýlovom oblečení.

Letné ouftity sú v porovnaní so zimnými jednoduchšie, ale o to výraznejšie (aspoň u mňa). V tomto ročnom období vám stačí hodiť na seba jeden kus odevu, a ste ready… V týchto mesiacoch milujem „statement pieces” a vždy si ich spájam so zážitkami daného leta. Lenže kde také zohnať? To je môj každoročný boj.

Na slovenské módne pole privial svieži vánok v podobe španielskej značky Cuplé. Táto rodinná firma funguje už od roku 1987, kedy jej zakladateľka Antonia Pastor založila svoj prvý obchod v Alicante, sídle španielskeho priemyslu s kožou. Jej rodina bola v tom období už veteránom v oblasti výroby kožených topánok a dnes i Cuplé patrí medzi top 10 výrobcov handmade koženej obuvi a kabeliek v Španielsku.

Neostalo len pri topánkach a pribudli aj iné doplnky, a časom i ultra štýlové oblečenie, ktoré mne osobne padlo do oka ako prvé. Všetky výrobky sú v limitovaných kusoch a i keď má značka vyše 100 obchodov po celom svete (náš je však prvý v strednej Európe), stále vám nehrozí, že vaša suseda bude mať rovnaký outfit (alelujah!)

Odvážne farby, originálne strihy, ale aj klasické kúsky na deň, či do práce… Úplne som sa v tom našla! A očividne nie som jediná, nakoľko Cuplé s hrdosťou nosí aj španielska kráľovská rodina a svoju známku kvality a štýlu má aj vďaka odporúčaniam top magazínov ako Vogue či Elle.

Cuplé je jeden z mála obchodov vyššej konfekcie na Slovensku, kde sa viete obliecť od hlavy po päty (vrátane doplnkov!) na jednom mieste a máte takmer zaručené, že nestretnete svoju dvojníčku.

Veľmi sa teším že vám ako prvá odovzdávam tieto skvelé novinky a predstavujem (veľmi malú) časť z letnej kolekcie Cuplé. Obchod sa nachádza v bratislavskom Auparku a ja verím, že si tam nájdete rovnaké bomba kúsky ako ja!

Love,

 

PHOTO by JOZEF KROVINA & JANA TOMAS
Art Direction & Production – Jana Tomas
Assistant – Ivana Krajcovicova

V spolupráci s Cuplé Slovakia <3

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Kúsok Vintage A Kúsok Sna

Posted on január 16, 2018

SIEŤOVANÉ PANČUŠKY: City Girl

Posted on apríl 25, 2018

Fashion LIVE! 2018 – OUTFIT

Posted on november 10, 2018

Predošlý príspevokOffice Day
Ďalší príspevokBoarding Outfit & Bez Čoho Nikdy Nelietam

2 komentáre

  1. Dominika
    7 rokov ago

    si úplne neskutočnáá!! Inak valíííš :)) ale superko, si naozaj naj blogerka – najinšpiratívnejšia na SK 🙂

    Reply
    1. Jana
      7 rokov ago

      <3 Dakujem ! :)

      Reply

Leave a Reply