In MÓDA, OUTFITY

Office Day

Nemávam klasické „office days“. Mávam však dni, kedy si chcem prezliecť moju takmer každodennú uniformu rifiel a trička, alebo nahodiť sa na míting.  Boli časy, keď som nosila hoci aj tesné „office pants“ s blúzkou, či púzdrovú sukňu s topom … tie časy sú však už chalabohu nenávratne preč a ja hľadám cesty ako vyzerať chic do práce bez toho, aby som sa cítila upnuto.

Porušovanie zásad pravidiel obliekania je jednou z mojich obľúbených činností. Je všeobecne známe, že ak jedna polovica outfitu je voľnejšia, tá druhá musí byť zásadne tesná, aby to proporčne sedelo a aby ste nepôsobili ako chodiace vrece (áno, aj také existuje). V tomto prípade som však skombinovala dve, viacmenej oversized veci a vyšlo to! Sako z GANTu mám ešte zo zimnej kolekcie a nosila som ho až do absolútne posledného dňa, kedy to bolo znesiteľné (obsahuje vlnu, čiže v úplnom lete je wear & die efekt zaručený 😀 ). Nohavice tohto strihu majú však u mňa premiéru. Našla som ich nedávno v Zare a od vtedy ich nosím niekoľkokrát do týždňa. Voľnosť, veľké vačky, smotanová farba s jemným pásikom… momentálne asi najverzatilnejší kúsok v mojom letnom šatníku.

Čiže čo je základom kombinovania oversized saka a voľných nohavíc?

Jedno i druhé musí dokonale sedieť.

Sako musí byť ako na mieru, i keď je jemne voľné. „Cropped pants“ a.k.a. trojštvrťáky by mali byť z látky korešpondujúcej s kvalitou saka a byť zhruba v rovnakej kategórii. Vždy uzavreté topánky. Chic Kabelka.

Ready. Go.

Krásny víkend priatelia a prosím neupečte sa! 😉

Love, Jana xo

sako – GANT, nohavice – ZARA, top – ZARA, kabelka – PINKO, topánky – MIU MIU

Photo by JOZEF KROVINA

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Môj Začiatok Leta

Posted on máj 28, 2017

Ako Nosiť Krátke Kimono

Posted on december 18, 2017

Nie Vždy Je Všetko Dokonalé

Posted on apríl 27, 2017

Predošlý príspevokBloger Roka 2017
Ďalší príspevokFarebné Leto s Cuplé

No Comments

Leave a Reply