In MÓDA

MY STYLING WORK – Fendi Market

 

Už som dlho nezdieľala niečo z mojej práce a keďže toto je jeden z mojich najobľúbenejších editoriálov na ktorých som robila, musím sa oň podeliť! Tentokrát som žiaľbohu nefotila backstage, nakoľko tento deň bol jemne stresujúci.
V to ráno nakladajúc kolekciu Fendi FW1617 do auta som sa dozvedela, že nám „vybuchla“ dohodnutá lokácia. Kým som však dorazila do Bratislavy, promptný Adam medzitým zariadil novú aj so zázemím pre styling & makeup. Frajer! Našťastie na Slovensku netreba nejaké zásadne povolenia na fotenie v priestoroch ako Miletička a nám sa všetko podarilo parádne dokončiť. Páči sa mi kontrast luxusnej módy a jednoduchého prostredia – jedno aj druhé má tak šancu dokonalo vyniknúť.

O týždeň sa s vami podelím o moju fashion story zo Šanghaja! Majte krásny víkend priatelia 🙂

Love, Jana xx

fendi-fw2016-fashion-story-preconie-adam-suchanek-styling-jana-tomas-5 fendi-fw2016-fashion-story-preconie-adam-suchanek-styling-jana-tomas-3fendi-fw2016-fashion-story-preconie-adam-suchanek-styling-jana-tomas-4 fendi-fw2016-fashion-story-preconie-adam-suchanek-styling-jana-tomas-7 fendi-fw2016-fashion-story-preconie-adam-suchanek-styling-jana-tomas-8 fendi-fw2016-fashion-story-preconie-adam-suchanek-styling-jana-tomas-12

 

Photo – ADAM SUCHANEK
Styling – JANA TOMAS
Hair & MakeUp – ANETA NYARIOVA
Models – FREDERIKA & DAVID (M-MODELMANAGEMENT)
Magazine – PRECONIE SLOVAKIA

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

My Styling Work – AUTUMN SONATA & Backstage

Posted on december 14, 2015

Predošlý príspevokMôj Ranný Rituál
Ďalší príspevokOranžový Rolák

No Comments

Leave a Reply