In ŽIVOTNÝ ŠTÝL

Moje Vianoce

 

Vianoce su za nami, vianočná nálada stále pretrváva a konečne máme čas na rodinu a hlavne sami na seba. Celý rok sa naháňame, zarábame a šetríme, aby sme mohli darovať vytúženú hračku, či vysnívaný značkový sveter. Ale čo ste darovali sebe? Je dôležité robiť si radosť, a to samozrejme nielen materiálnymi vecami. Niekomu stači sedieť doma pri krbe s knihou, niekomu koláče od babky a niekomu nová kabelka z Parndorfu. Nech je vaša forma odmeny akákoľvek, je dôležité, aby ste sa aj vy niečo darovali za celoročnú snahu a drinu!

Ja som sa tento rok odmenila vysnívaným vianočným stromčekom. Nikdy som sviatočné dekorácie nejak extra neriešila, ale tento rok som sa po natáčaní dvoch vianočných videoklipov s Kristínkou a Mirom Jarošom poriadne namotala už v októbri! Stromček som skladala po jednej ozdobe asi mesiac a umiestnila si ho rovno pred posteľ. Nezvyčajné? Hej. Ale takto mám vďaka tomu fantastickú náladu hneď po prebudení.


EN: Christmas is over, but the holiday spirit goes on and we finally have time to be with our families and mostly – have time for ourselves. We race the whole year to achieve our goals, we try to make the most money to be able to buy presents our families dream about. But what about yourself? When was the last time you gave yourself a present? Whether it’s a day spent next to the fire place with your favourite book or that dreamed about designer purse… it’s important to gift yourself for the whole year of hard work, whatever the form.
This year I gave myself my dream Christmas tree. I never really cared much about this kind of decoration, but since I styled two Xmas music videos (with Kristina and Miro Jaros) I was totally hooked since October. It took me a month to put this tree together and I placed it right in front of my bed. Unusual? Yes. But the minute I wake up I’m in a good mood. Boom.

K sviatkom patria aj dni oddychu, ktorých som si povinne naordinovala neúrekom a vďaka škaredej popálenine, ktorú sa mi podarilo spôsobiť si na druhý sviatok vianočný sa mi ich aj podarí dodržať 🙂 Čo už, nič nie je náhoda. Tieto moje chill days mi spríjemňujú moje novo objavené olejčeky Doterra, ktoré sú čistá závislosť. Keďze nie sú najlacnejšie, každý mesiac si dokupujem 2-3 a tešim sa z nich. Citrón ráno do vody, levandula pred spaním, Citrus bliss na depku a ZenGest na prejedené bruško (objednané špeciálne k sviatočnému stolu :D)


EN: Chill goes hand in hand with holidays and I have prescribed myself at least a week of a complete relax. Thanks to an ugly burn I gave myself just after Xmas I will for sure stay home and chill 😀 Oh well. Everything happens for a reason. My latest new found favourite companion (not only) for chillin’ are my Doterra aromatherapy oils. Pure addiction. Lemon for the morning, lavender for night, Citrus bliss for the uplift and ZenGest for digestion (especially ordered for the holiday feast 😀 )

Okrem týchto pár vecí som si darovala aj niečo užtičné 🙂 Kúpila som si malý kompakt Canon G7 X Mark II. Fotí jak ďábel, zmestí sa do kabelky a cez jeho wifi hádžem fotky rovno do mobilu. Čiže môj instagram by mal dostať už čoskoro menši facelift 😀  Nákup oblečenia som si nechala na obodbie výpredajov. Nakúpiť o pár dni neskôr dvakrát toľko je predsa len logickejšie .. Pripravujem pre vás post o najefektívnejšom nakupovaní vo výpredajoch, aby ste ušetrili čo najviac peňazí, času a hlavne nervov 🙂

Prájem krásne oddychové dni a nezabudnite sa vypnúť!!

Love, Jana


EN: Besides these few things I gave myself also something practical 🙂 I bought the new Canon G7X Mark II. Takes much better photos than the iPhone, fits in my purse and thanks to it’s wifi the photos go directly to my phone. So my instagram should get a bit of a facelift! 😀
As for clothes, I saved it for the sales period. It’s only logic to wait a few days and buy twice as much .. I’m putting together a blog post for you how to effectively shop in sales and save your money, time and mostly nerves 🙂

Have fabulous time with your families and don’t forget to chill!

Love, Jana

(papučky sú z F&F)

 

 

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

Predošlý príspevokTrocha Elegancie s Follie Follie
Ďalší príspevokPosledný Outfit Tohto Roka

No Comments

Leave a Reply