In FASHION, OUTFITS

PERFECT HOLIDAY OUTFIT

janatini-white-tunic-lindex-sienna-miller-janatomas-1

Dostávame sa do dovolenkového módu (teda ja už som v ňom na striedačku dva mesiace 😀 ) a s ním prichádza mód dovolenkových outfitov! Moja posledná bola práve na Ibize a aj keď som sa na ňu absolútne nevhodne zbalila (v noci bola neskutočná zima) toto bol kúsok, ktorý som nosila asi najviac. U mňa jednoznačne prevládajú voľné strihy a ľahké prírodné materiály a ak dokonca vedia splniť viacero funkcií, okamžite putujú do mojej skrine.
Tento kúsok od LINDEX mám v skrini už od apríla, kedy sa kolekcia LINDEX by Sienna Miller uviedla celosvetovo na trh. Hneď som sa do nej zamilovala a aj keď bola vtedy na ňu ešte zima, chodila som v nej aspoň po dome 😀 Či už ako plážové šaty na plavky, alebo top k šortkám na prechádzku do mesta, toto je u mňa jednoznačne must-have kúsok mojej dovolenkovej výbavy. A s opálením vyzerá fakt super!

Teraz bude nasledovať séria postov zo Španielska, aby to aj vás dostalo do dovolenkovej náladičky 🙂
Prajem krásnu nedeľu! Jana xx


 

The holiday season has just kicked off (actually mine did about two months ago, ha) and so did the season of my holiday outfit posts! My last holiday was in Ibiza and even though for the first time I packed the wrong clothes (it was pretty cold at night) this was a piece I wore almost every day. In Summer I always opt for loose cuts, flowy dresses and natural materials. And if the piece is multi-functional, it goes right to my closet!
I’ve had this piece by LINDEX since April, when their collection LINDEX by Sienna MIller came out. It was too cold to wear it back then, but I loved it so much I wore it around the house 😀 It’s great to just throw it on a bikini on the beach or over shorts and sandals when going for a walk. It’s definitely a must–have piece of my holiday-attire. And it looks amazing with a tan! 

Get ready for a several posts from Ibiza – to get you in a holiday mood!
Have a great Sunday loves!
Jana xxx

janatini-white-tunic-lindex-sienna-miller-janatomas-4 janatini-white-tunic-lindex-sienna-miller-janatomas-2 janatini-white-tunic-lindex-sienna-miller-janatomas-5janatini-white-tunic-lindex-sienna-miller-janatomas-3

 

tunic / tunika – Lindex by Sienna Miller
shorts – Zara
sneakers / tenisky – KTO 2 bespoke (custom made)
purse / kabelka – Michael Kors

Photo by Moss Bakar
Location – Ibiza, Spain

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

When I Fell In Love With Formentera

Posted on July 13, 2016

Flowy Summer Dress

Posted on August 6, 2016

POHODA – Day II.

Posted on July 19, 2017

Previous PostBlue Boho Tunic
Next PostWhen I Fell In Love With Formentera

1 Comment

  1. Rose Tascher
    8 years ago

    Ta tunika je tak úžasnááá ♥

    Reply

Leave a Reply