In MÓDA, OUTFITY

ZOOT fashion contest

zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-9

Čo si obliecť k tričku s grepom?
To isté sa asi pýtali v e-shope ZOOT a preto oslovili 5 slovenských a českých blogeriek, aby ho dostajlovali na jarný outfit podľa svojich predstáv. Na výber sme mali buď grep alebo milkshake a k nemu sme si mali vybrať ďaľšie 3 kúsky zo ZOOT a celé to nejako zladiť. Keďže milujem farby (špeciálne v lete), tak som siahla po tých farebnejšich kúskoch a šťavnaté tričko doplnila o farebnú kabelku, vtáčikové náušnice vo farbe môjho rúžu a stretchovú jeansovú bundu. Zvýšok outfitu – šortky, sandále a okuliare – pochádzajú z mojej skrine. Prečo sa to ale vlastne volá súťaž?
Na blogu víťasky minulého kola môžete hlasovať (TU), ktorá z nás to podľa vás zvládla najlepšie. Výhrou pre vás môže byť práve toto juicy tričko. Perfektné na leto!


What to wear with a T-shirt with a grapefruit on it?
The same question probably had the team at ZOOT, the biggest Czech/Slovak e-shop, so they asked 5 bloggers to style it up with 3 other pieces from their website and create the ultimate Spring-Summer outfit. Since I looove colors (especially in Summer) of course I went for a colorful bag, blue jean jacket and red earrings in a shape of birds. The rest of the outfit is mine. But why is it called a contest?
You can vote for the best outfit on THIS BLOG (winner of the last challenge), write your choice (Me! :D) in the comments, leave your email and can win this juicy T-shirt! Isn’t it cool for Summer?

zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-3zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-4zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-1zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-5zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-7zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-8zoot-contest-jana-tomas-janatini-summer-letny-farebny-outfit-11

Jacket / bunda – Pepe Jeans
T-shirt / tričko – ZOOT Original
bag / kabelka – ALDO
earrings / náužnice  – Lady Muck Macpie
shorts / šortky – Zara
shoes / topánky – ALDO

Photo by www.adamsuchanek.com

Share Tweet Pin It +1

Jana

Stylist, blogger, traveller, content creator.

You may also like

MOROCCO STORY – THE BEACH FLOWER

Posted on február 3, 2015

MOROCCO STORY – THE MARKET

Posted on február 5, 2015

POHODA – Day I.

Posted on júl 17, 2017

Predošlý príspevokUrban Market
Ďalší príspevokHIGH HEELS RUN

1 Comment

  1. D.
    9 rokov ago

    Toto je super outfit! 😀 🙂 Konečne niekto dáva dôraz aj na farby, lebo čo si všímam na väčšine blogov frčí čierna a farba len ako doladenie alebo len sa to tvári, že to je farba…:D 😀 A práve na tvojo blogu je to také hravé, farbené, originálne a to sa mi páči. 🙂 Mám rada farby. 🙂 Tú kabelku zo ZOOT som tiež chcela ale už ju tam nemajú, viem, že mali ale dlho som váhala, nuž…:( Škoda ale nevadí, krásnych kabeliek je ešte dosť, som kabelková. 😀 Tak nech sa ti darí v blogovaní a kreáciach, rada si vždy prezriem tvoje outfity. 🙂

    Reply

Leave a Reply